Sommar

Nu är sommaren här. iof blåser det mycket idag men det är ju svensk sommar.
Hur har vi det annars. Jodå livet leker. Trivs kanon med livet men krämpor finns det tyvärr. Växer ju så det knakar. Har redan kommit till v.25 så det går undan med magen också.
Med det följer allt som det ska som sura uppstötningar, ont i rygg, fruktansvärd trötthet. Men ändå älskar jag livet. =o) Det tråkiga med just det är ju att jobbet blir lidande. Jag orkar knappt något för ryggen och tröttheten. Ska hoppa in till chefen och prata med henne nästa vecka tänkte jag. För att inte vara där överhuvudtaget vill jag inte. Men jag har sagt att jag kan ta hand om akvariet så jag iallafall kan gå upp dit en gång i veckan eller varannan vecka även när lill*n kommit. =o)
Kommer bli så rastlös annars.
Just nu känns det dock som jag vill gå i ide tills det är dags att pressa ut den. För tröttheten. =o(

Händer lite här hemma också. =o) Uteplats är snart färdig. Lite småfix med skydd, lite tak och kanske en dynlåda där barnen kan ha sina uteleksaker i sen är det bara njuta av sommaren. =o)

Livet leker iallafall och jag med den. hihi

Hoppas ni får en underbar sommar...


Igår var det skolavslutning för mitt stora...

foto0400 (MMS)

Igår var det skolavslutning för mitt stora <3. Så fin var hon. Så stolt var mamma. Hon har blivit så stor min stora tjej. Kan inte förstå att hon börjar 2:an redan. Går så fort. Vi var på sambons dotters avslutning också på kvällen. Det var också fint fast regnet öste ner då. Så sjuk blir man nog snart. :( Tyvärr har sommarlovet för henne kanske börjat på ett tråkigt sätt om man ser på vädret. Mulet, kallt och sedan regn. :( men vi hoppas på bättre väder.


RSS 2.0