Blev en dag på kolmården idag. Kommunal bj...

foto0363 (MMS)

Blev en dag på kolmården idag. Kommunal bjöd. Lite jobbigt att gå så mycket. Mycket folk var det. Men mycket trevligt. Och vädret var med oss. :) en mycket lyckad dag helt enkelt med farmor och farfar.


Var förskolansdag idag. Det var mycket tre...

foto0362 (MMS)

Var förskolansdag idag. Det var mycket trevligt. Mycket folk och svärmor och svärfar var med. Stora <3 hitta klasskompisar där så henne såg man inte mycket av. :) lilla <3 hittade 2 favorit saker. En liten hinderbana och en gunghäst som hon spendera kvällen vid. Och vädret var underbart skönt som det varit hela dagen. Var eran dag lyckad?


Vilken underbar dag. :) solen skiner. Lån...

Vilken underbar dag. :) solen skiner. Lånade två personer på jobbet och satt ute en stund blev 1och en halv timme faktiskt. :) mycket uppskattat och mycket skönt för min kropp kände jag. Börjar ju bli lite tyngre nu känner jag. Och man orkar inte gå lika mycket försen man blir andfådd. :( kommer bli en ganska jobbig sommar tyvärr. Men ack så skön om vädret får vara såhär. :)


Är en sådär dag idag. Känner att jag sakna...

Är en sådär dag idag. Känner att jag saknar mitt största <3.


Ny dag. Vaknade till smatter mot fönstret...

Ny dag. Vaknade till smatter mot fönstret och var redo att dra täcket över huvudet igen. Väckte barnen och skicka stora <3 till bussen. Lilla <3 och jag kissa hunden samtidigt som hon gick till barnen som hon säger om sitt dagis. Vädergudarna var snälla mot oss och slutade ösa ner blötheter när vi skulle gå och det var riktigt skönt ute. Bebisen vakna strax innan med att ge mamma en morgonspark. Börjar kännas ordentligt nu. :) nu är jag ute på en promenad och ska avverka några timmar på jobbet. Får se vad vi ska hitta på idag med mina underbara pensionärer. Om det kanske är någon som vill ut fast vädret är lite ostadigt. Annars blir det nog mycket spel. :) hoppas ni får en bra dag. Vad ska ni hitta på?


Tänk att livet kan vara som en berg och d...

Tänk att livet kan vara som en berg och dalbana. Kan ju vara härligt för de som gillar de karusellerna men jobbigt för dem som jag som hatar dom. Man ger och ger och ger vad får man tillbaka? Oförståelse, egoism, lathet och okärlekhet. Men efter regn kommer sol. Hoppas det skiner starkt imorgon. Myspys med mina underbara <3 står på schemat. :)


Underbar dag är det idag. Tyvärr får ja...

Underbar dag är det idag. Tyvärr får jag nog säga. En trött liten tjeja som gråter för minsta lilla och en mamma som jobbat och fått ont i huvudet så inte blir det mycket njuta av solen inte. :( tänkte försöka tvätta fönstrena i köket när älsklingen kommer hem bara. Då är det bara hallen kvar sen är det färdigt här nere sen. Bara uppe kvar då. :)


Testar om det funkar att mobil Blogga. Sku...

Testar om det funkar att mobil Blogga. Skulle vara super då det kan uppdateras oftare då och komma in fler bilder och inlägg då. :)


Dålig uppdatering

Blir mycket dåligt med skrivande här just nu känner jag.
På vardagarna jobbar jag till 16 sen är jag helt slut. Orkar inte med att sitta här utan det blir mat till familjen sen lite tv sen sova och på helgerna försöker jag ta igen det man inte hunnit med under veckan som tvätt och städ. Umgås med familjen <3

Idag har vi en softar dag dock. Ska även åka och sova i flen. Ska på dop imorgon så då träffar man släkt och familj som man inte sett på ett bra tag. Lite ångest har jag dock då det finns saker att göra här hemma och imorgon när vi är hemma kommer inte mycket hinnas med och sen är det jobb hela veckan igen =os

Men i sep då är det familj och hem som gäller. =oD *Längtar*

Vad ska ni göra för roligt i helgen??


Trött

Känns att veckan är igång igen med skola, dagis och jobb.
Är så trött på kvällarna.

Kommer inte för sig att göra något alls =o(
Men jag blickar framåt.
Om inte så länge blir man hemma och kommer säkert tycka det är tråkigt så får njuta av jobbet nu =op


Skrattretande

Dagen började jätte bra. Eller inte.
Vi har underbara granna längst bort i vårat hus som jag kanske nämnt i bloggen innan.
Nu har de satt upp kompostgaller runt hela sin uteplats. Och det säger jag inget om det får dom mer än gärna göra om deras ursäkt språket men j-vla hundar kunde hålla truten.
Varje gång nån går förbi eller de ser nått annat eller hör nått så hör man dessa underbara små vita
hundjä-lar. Hade de skällt vid enstaka gånger visst men jämnt NEJ TACK.
Iallafall så skulle våra stora döttrar gå ut med våran hund och de var ute. Världens jädra liv blev det och jag gick ut och sa åt våran hund att vara tyst och sa även åt deras hundar att hålla käften. Deras gubbe till granne kom då lägligt ut och sa att de hade all rätt att skälla där inne.
Då kokade det redan i mig. Och bägaren rann över. Det blev ett välldigt liv och de hade fått lov av hyresvärden att sätta upp det där staketet ja men då kan de väll för fan se till att de är tysta också.
Roligt att sitta här ute när det blir varmt om de ska låta så. =o(
Det sa jag också att de inte ska skälla hela tiden. Men de pratar bara enligt dom. Mmm men vad trevligt då. Kärringen skriker ju också lika mycket som de.
Igår kom våra stora döttrar in efter att cyklat och sa att de hade sagt att hoppas hundarna hoppar över staketet och biter ihjäl barnen. Skulle ni tolka det som hot? Det gör iallafall jag. Men de blånekar ju allt också de har inte sagt något alls eller klagat något på någon. Nej inte alls.Det är det enda de gör....

Är så trött på dom så det finns inte!!!!


RSS 2.0