Dagarna flyger iväg för oss just nu. :) sj...

Dagarna flyger iväg för oss just nu. :) sjuka små <3. Cornelia och Madde <3 är dock ta i trä pigga. Cornelia har lite rinnande näsa men inget allvarligt. Sambon känner smärta i halsen också så det är väl bara en tidsfråga tills han blir sängliggande igen. Själv känner jag inget? Jag som är hemma med de små hela tiden. Tycker det är lite konstigt. Men så var det förra gången med. Annars försöker jag vårstäda lite här hemma medans de små sover så det går inte fort men har ju minst ett år på mig :op sen drömmer jag om större också så ALLA våra saker blir mer utspritt. Blir nog inte så stökigt så fort heller. Skulle även vilja ha 2 rum där v-rummet och köket är så man kan ha ett lekrum på det plan man är mest och ett sovrum. Och trappen skulle jag vilja ha på ett ställe så våningarna känns mer ihop. Så inte övervåningen känns så långt bort. Har aldrig gillat trappen i denna lya vill ha den mer mitt i typ. Det optimala skulle ju vara enplan men så stora enplan är svårt att hitta tyvärr. Men men fortsätta drömma. ;-)


Förstår inte

Jag förstår inte vissa människor. Dom finns överallt facebook, tidsskrifter, umgängeskretsen. Ja överallt. Nu pratar jag om de som ser allt i svart hela tiden. Eller grått kanske man mer ska säga. Det är välla såklart dagen blir tråkig om man har den inställningen när man vaknar. Och självklart blir allt jobbigt om man ser allt negativt istället för att se det positiva man har.
SJÄLVKLART kan man ha mindre bra dagar då det känns som allt är emot en och som man bara vill ge upp. Jag lovar jag vet vad jag pratar om. Vi har det verkligen inte på topp. Det finns en Stor sak som förföljer oss och gör livet lite svårare för oss men jag har insett att skulle vi gräva ner oss pga det skulle vi lika gärna kunna sluta leva. Jag har lärt mig att se det positiva i det negativa. 
Om man vaknar och första tanken( i negativ form) är vad ska jag göra idag då? Den inställningen gör dagen grå. om man då istället formulerar om frågan i huvudet och ser möjligheter blir dagen helt plötsligt bättre. Tex Vad kan jag (vi) göra idag. den tanken vaknade jag till och självklart med ett leende ;) nu har dagen fått en mening och saker vi kan göra har blivit oändliga så tror inte dagen räcker till!

Så tråkigt att behöva läsa negativa meningar det är nästan så man blir negativ själv. Men bara nästan. Sen som jag skrev där uppe så har självklart ALLA negativa dagar så även jag men kanske inte varje dag vecka ut och vecka in. Det blir inte bättre än man gör det.

Med dom orden saggda ska jag ta tag i köket så jag kan baka lite om mina små <3 tillåter det annars blir det mys istället.

<3 till er

Godmorgon. Här är familjens sjusovare. ;) ...

mms_img-29298899 (MMS)

Godmorgon. Här är familjens sjusovare. ;) Noomi är som far sin och gillar att dra sig på morgonen. Annat är det med de andra barnen som gärna vaknar före tuppen ;)


Noomi var och köpte en docka på rosa huset...

mms_img134848861 (MMS)

Noomi var och köpte en docka på rosa huset idag. När vi kom ut la hon den direkt hos Milan. Med andra ord hon köpte den till honom :)


Idag får vi gratulera Viktoria och Daniel ...

Idag får vi gratulera Viktoria och Daniel som fick sin prinsessa. :) kom faktiskt en liten tår när jag titta på presskonferensen med Daniel. Men de kommer alltid tårar när någon får barn. Så har det blivit på senare tid. Man minns sina egna känslor och den lycka man känner. :) då kommer dom. Så glad för dom och för alla andra som också blivit föräldrar såklart. Kan bara säga Lycka till nu. <3


Mycke saker blev det tillslut :)

mms_img143561476 (MMS)

Mycke saker blev det tillslut :)


Utflykt


Idag var vädret så underbart så vi packa med lite kaffe, varm oboy, saffranslängd och kärleksmums och gick på en liten utflykt. Tyvärr känner jag inte till så många ställen speciellt inte där man kan komma fram med vagnen just nu men vi hittade en plats iallafall där vi kunde avnjuta fikat.


Barnen ville visa sina rutchkanor innan vi bagav oss :) snön hade dock smält bort lite för mycket.


Noomi <3 tycker det är lite soligt 


Hittade en plats :)


Milan <3 tyckte det var jobbigt att vara på utflykt 


Barnen ville ha med papper och penna för att måla utflykten. Blev inte så mycket med det :)


Cornelia <3 njuter av varm choklad


Zeb <3 njöt också av att vara ute 


Utsikten var inte så dålig åt ena hållet :)


Natalie <3 njöt av friska luften 



Madde <3 va i sitt esse med minspel


Noomi <3 roffade åt sig 2 saffranskivor direkt ;)


Även mamman i huset (jag) njöt av friska luften

Efter den underbara eftermiddagen gick vi hem och njöt av Amerikanska pannkakor med glass.
En underbar dag <3

Hur var eran dag?

Ny kökssoffa



Jag har gått och varit trött på våran träfärgade kökssoffa som även haft färgklickar lite här och där. Så nu fick det vara nog. Svårt att bestämma färgen bara så resultatet blev.





Bara en schackrutig dyna som ska på. Så är det någon som har en gammal skumgummimadrass som ni vill bli av med får ni gärna höra av er. :)

Så här såg den ut innan förvandlingen:




Nu ska bara resten av gruppen fixas så det matchar ;)




Underbar dag

Har varit en underbar Lördag.
Harmonisk om man säger. Sambon åkte till jobbet tidigt imorse då det är hans jobblördag. 
Själv låg jag och drog mig med de 2 små. De sov till 9 och jag gjorde detsamma til och från de 3 stora var i de 2 storas rum där uppe och kolla tv. 
Vakna dock med skallebank men den bota jag bort med värkisar och kaffe och mycket frisk luft.
Tog barnen neråt byn för att mata änderna och handla lite. Blev Fredag kiosken för barnen också. Hade sällis med mor min. 
Precis när vi kommit hem kom barnens farmor hit. Underbart med vuxen sällskap ett tag ;) 
Eftermiddagen bestod av fika sen lite kvällsmat som bestod av taco/köttfärspaj. Nu sitter vi och väntar på både sambo och mello. 
Sen blir det sängen. ;) Jobbigt med friskluft. :op

Imorgon är sambon ledig så då blir det familjemys <3



Känner mig lite lurad

Jag har länge gått och funderat på att gå ner i vikt till den vikt jag hade innan mina barn. Har funderat på många metoder men inte hittat något som jag trivts med.
Igår kväll skulle jag gå in på viktväktarna för nu kan man ju registrera sig online. Och de gör ju reklam att det är GRATIS att registrera sig online. Perfekt har jag tyckt då man inte är direkt rik när man är mammaledig. Hoppade in där och tröck på onlineregistreringen där det även stod där att det var gratis att registrera sig.
Men vad tror ni nästa sida var då?
Jo där skulle man kryssa i betalningsplan? De 2 alternativ man hade var 3 månader då man fick 40% rabatt eller månadsvis? Då ställer ju jag mig frågan GRATIS??? Först är det då startavgift sen månadsavgift. Jag vill bara klargöra att jag inte har något emot avgifter och att de har avgifter. De måste ju också få något för de hjälper människor utan det är den FALSKA Marknadsföringen de kör med. Jag känner mig grundlurad av att de går ut med att det är gratis att registrera sig online. Pyttsan heller!!
Kan även säga att jag lämna sidan lika fort som jag klicka dit. Ska de ljuga för mig litar jag inte på att de kan hjälpa mig med mina problem!!



Underbara blommor

Just nu får vi njuta av denna underbara blomma.
Amaryllis är så otroligt fina blommor. <3





den kommer vara helt underbar när alla dessa blommat ut 

Snart är vi nog insnöade. Kom mer av denna...

mms_img128917028 (MMS)

Snart är vi nog insnöade. Kom mer av denna vara inatt. :/


Alla hjärtans dag

Idag är en dag som för många betyder otroligt mycket. En dag där kärleken spirar och alla som har en partner känner lite extra lycka i kroppen.
Så även för mig. Jag har haft den turen efter mycket berg o dalbana i livet att träffa en underbar man som jag kan dela denna dag med. Iof jobbar han hela dagen men jag får känna det som många andra känner. Vilken tur jag haft att träffa en andra hälft. Sen har jag haft turen att jag har såå många <3 i mitt liv. Dessa små hjärtan pratar jag om nu. Mina älskade barn de som fyllt mitt hjärta mest av alla. Det underbara är att mitt hjärta kommer för alltid vara fyllt med kärleken till dom. <3 
TACK MIN UNDERBARA FAMILJ FÖR NI FINNS DÄR FÖR MIG!!



Sen tycker jag att vi ska sända en tanke till de ensamma. Vissa lider inte denna dag och vissa har kärlek till något annat. Barn eller husdjur men någon enstaka är alldeles ensam och lider denna dag. De får en extra tanke av mig idag.

Hoppas ni får en underbar Alla <3 dag!

Puss och Kram från Flerbarnsmorsan med familj

Mysigt söndagsnöje

Uppskattades av både barn och änder.



Jag låter resten av utflykten berättas i bilder. 



En underbar vinterdag var det idag









Rip Whitney Houston. Tråkigt när en så sto...

Rip Whitney Houston. Tråkigt när en så stor människa går bort det är en person som man kände ska leva för alltid men så var inte fallet. Men hon var väl inte pur ung heller? Så det var kanske inte så oväntat. Hennes alster kommer ju leva vidare. Många kändisar som jag känt varit självklara att de skulle leva för alltid som gått bort. Sådana som jag vuxit upp med och som är så bra så man känt att de inte får gå bort. Som per Oscarsson, Michael Jackson, Kurt Olsson, Ulf varje gång de lämnat livet har jag känt att så bra som dom var kommer ingen bli. Mina barn missar otroligt bra kändisar. Men men de har ju också rätt att lämna detta liv. ;) men de lever ju vidare iallafall.


Har vi fått all snö? ;)

mms_img-23860996 (MMS)

Har vi fått all snö? ;)


Ligger och kikar QX-galan efter en dag med...

Ligger och kikar QX-galan efter en dag med fix i hemmet. Och nu kommer den vanliga frasen det blev bättre att vi inte haft såhär förut. Haha flytta en bokhylla och kaninerna sen bara lite småförändringar som nya tavlor, lampor osv när vi har möjlighet. Men iallafall tillbaka till galan. Helt klart är det den bästa galan som går. Så härligt att se dom. Dom är ju så ärliga och sig själva. :) sen fick jag ett uppvaknande också när jag såg Shirley clamp och när jag hörde Richard prata. :) problemet är inte min kropp och vikt utan garderoben. Såklart man mår piss över kroppen när man inte har många kläder som passar utan försöker stoppa in kroppen i ett fodral som är för litet så det väller över. Sen skulle jag ju inte må sämre att gå ner men just kläder som passar måste jag skaffa. Sen ska man som Richard sa VÅGA VARA SIG SJÄLV :) nu ska jag njuta vidare av galan! :) imorgon bär det av mot hemstaden <3


Ännu mer snö kom det inatt/morse. Fick sko...

Ännu mer snö kom det inatt/morse. Fick skotta innan jag hämta tidningen imorse. Det är ju mysigt på ett sätt om tempen kunde hålla sig till denna grad. :) så nu kör vi på det. -Några grader och snö ska vintrarna bestå av. :)


Ikväll börja då mello. Och starten var Sea...

Ikväll börja då mello. Och starten var Sean banan. :) många anser säkert att han inte har där att göra. I mina ögon var det en väldigt trall vänlig låt så starten var helt ok. Den låten som jag fastna mest för var den som Dead by April framförde. Helt klart favorit för tillfället så underbar röst sångaren hade. Och då mena jag inte growlet utan sången ;) det bidraget som gjorde mig mest besviken var Flinck! Finns inte ord. Och den var en favorit i tidningarna? Undrar då vad dom lyssnar med. Ska bli spännande att se hur det går för honom i andra chansen.


Kylan är inte roligt men måste säga att sn...

mms_img188023707 (MMS)

Kylan är inte roligt men måste säga att snö är underbart fint. <3


Det har bara kommit lite snö. :/

mms_img126107891 (MMS)

Det har bara kommit lite snö. :/


Snömängd mitt på dagen. Sen har det bara f...

mms_img-62039860 (MMS)

Snömängd mitt på dagen. Sen har det bara fortsatt. :o/


Fryser! Det är det jag gör. Knappt vågar j...

Fryser! Det är det jag gör. Knappt vågar jag ta i barnen för händerna är som isbitar. Fy så kallt det är här inne! Är riktigt trött på att behöva frysa i sitt hem. Då är det inget hem anser jag. Kan ju inte möblera allt precis vid de påslagna elementen eller värmefläkten. Enda ställerna där det är varmt. :( tror jag ska knäskura golvena här nere för att få upp värmen.


Idag blev det promenad som sagt. Först upp...

Idag blev det promenad som sagt. Först upp till farmors jobb sen vidare till Ica vammar för att fylla vagnen. Sen en svettig promenad hem för att äta lite för att sen promenera och hämta cornelia och rasta voffsing. En maskin har jag även hunnit med och plock. :) med andra ord mina dagar är inte händelselösa även om jag går hemma. :) dock är det både posetivt och negativt. Positivt för dagarna går och man gör något vettigt. Negativt för jag har mer jag vill hinna med i mitt huvud som jag inte riktigt hinner känner jag. :( skulle vilja hinna göra allt jag har i huvudet för att slippa ha saker att göra hela tiden ;) men ska beta av tänkte jag. Börjar med att sova tror jag. ;) god natt


Nu kom den

Så kom då snön som det talats om.
Har hållt på snart i tre timmar så det blir nog en hel del :/ Jag som längtade efter våren.

Idag blev en dag som gått i ett fast det i...

Idag blev en dag som gått i ett fast det inte var meningen. ;) myste med små trollen <3 på fm. Sen lunch och hämtade cornelia <3 direkt gick vi till ishallen där Madde <3 skulle åka lite men hon ångrade sig när det var folk där :o( tyckte lite synd om henne. Hur ska man få henne säkrare med vissa saker? Men vi skulle ta det en annan dag bestämde vi och tog vägen förbi storängens lekpark istället. Dock var det mye snö så var bara de 2 stora tjejerna som kunde gå in dit. Men jag och de 2 små njöt av snöandet som hadde börjat. :) sen hem och knapra mellis. Besök av älskade farmor och farfar, skrubbande av tre största barnen och kvällsmat. Nu sussar de gott och jag gör snart detsamma känner jag. Men underbar dag :) imorgon ska det promeneras mera när de stora är i skolan/dagis. Hoppas att de hinner ploga bara då det ska komma in snö.


Med lite fart lyckades han så nu kan man v...

mms_img-11067007 (MMS)

Med lite fart lyckades han så nu kan man väl säga att han vänder sig från rygg till mage. Ålder: 4 och en halv månad ca. :)


Lek i lekrummet. Leken gick ut på kasta ut...

mms_img-87732471 (MMS)

Lek i lekrummet. Leken gick ut på kasta ut alla pussel. :) sen fick jag lite musik underhållning medans jag pussla dom. ;) lilleman träna på att vända sig. Snart så.


Frukost intagen och nu ska det kläs barn f...

Frukost intagen och nu ska det kläs barn för att gå och lämna cornelia <3 på dagis. Det tar dock emot. Går runt och fryser här hemma hur blir det då när man kommer ut. :( fyyy sjutton vad jag ogillar vintern. Det är mysigt om värmen finns innomhus och man slipper gå ut. Så ska det komma mer vinter också. :/ Nähä kan nog inte dra på det längre. :( Ska hem och dona sen så värmen kommer här hemma. Plocka ihop lite leksaker till S som jag lovade men som jag totalt glömt bort men nu minns jag. Haha Ha en underbar dag.


RSS 2.0