Ibland blir jag så ledsen på människor. Ha...

Ibland blir jag så ledsen på människor. Har dom inget eget liv eller är deras liv för tråkigt och händelselöst så de måste prata om andras? Vad vet jag. Tråkigt är det iallafall speciellt om man inte trodde det om den personen. Den ena förvånade mig inte för det har jag förstått att den personen är så men den andra det trodde jag inte. :(


Igår fyllde min mellan tjej tre år. :) tid...

foto1046 (MMS)

Igår fyllde min mellan tjej tre år. :) tiden går för fort. Det märker man på barnen. :) här är hon lite nyvaken.


Vissa dagar känns det helt underbart och v...

foto1040 (MMS)

Vissa dagar känns det helt underbart och vissa dagar kan jag verkligen sakna något. Jag har försökt komma på vad och det är nog flera saker. Som något eget att bo i där man verkligen kan göra som man vill och man gör det till sig. Här blir det ju inte till sig själv direkt. Som alla väggdekaler vi satt upp vet jag inte om vi kan ta med om vi skulle flytta. Då känns det onödigt att köpa sånt nu. Planlösningen är sådär också. Allt känns så långt bort. :( var kanon när våran familj var mindre men nu när den vuxit så måste någon eller några ha sovrum där nere och då blir det extremt långt från rummet längst bort som vi har som sovrum nu. Dit når inte pumpen heller så det är inte så skönt om det är jättekalla dagar. Blir trångt om vi ska ha fler barn att få plats med en säng till där också. :) och att ha en granne precis vid ytterdörren är också lite sådär. Men sen vet jag inte hur stark just den saknaden är för i sommar kommer jag trivas bra det vet jag. :) fast eget vill man ju iof ha. Och lite mer kompakt med ett lite större kök. Har två önskan till nästa boende. Stort kök så man har möjlighet att ha köksö och trappen mitt i typ så inget känns så långt bort. Om vi nu inte hittar enplan fast lättare att ha större med 2 plan. :) en till saknad och det är nog den största är det sociala. Visst att jag har mor och så men det är inte samma. Men har gett mig sjutton på att börja gå till kyrkis och öf nästa vecka eller när jag är färdig med hemmet. :) annars är allt som hos vem som helst. Dagarna springer iväg och alla barnen blir bara äldre och äldre. :) inte jag dock. Hihi nähä nu sover mina små änglar så nu ska jag också passa på att somna. Är extremt trött idag. God natt


Idag ska vi bara ha en lugndag cornelia är...

foto1035 (MMS)

Idag ska vi bara ha en lugndag cornelia är ledig från dagis idag. Första veckan sen jullovet och den har varit med blandade känslor. Cornelia har varit väldigt trött på em kvällarna så det har varit lite sådär. Men jag förstår henne. Jag är också super trött efter att fått sova tills man vaknar och nu ska man upp runt 7. Men det är skönt att vardagen är här igen. Och nu kan man längta ännu mer efter helgerna. :)


Idag ska vi bara ha en lugndag cornelia är...

foto1035 (MMS)

Idag ska vi bara ha en lugndag cornelia är ledig från dagis idag. Första veckan sen jullovet och den har varit med blandade känslor. Cornelia har varit väldigt trött på em kvällarna så det har varit lite sådär. Men jag förstår henne. Jag är också super trött efter att fått sova tills man vaknar och nu ska man upp runt 7. Men det är skönt att vardagen är här igen. Och nu kan man längta ännu mer efter helgerna. :)


Dagarna traskar fram, går väldigt fort och...

Dagarna traskar fram, går väldigt fort och har för få timmar ibland känner jag. Här känner jag att det är 2 stora frågor som jag måste fundera på. De kommer bestämma framtiden. Berättar mer sen. Nu ska jag passa på att slumra en stund till medans jag kan. :)


Sitter just nv med dessa två gullumgar som...

foto1027 (MMS)

Sitter just nv med dessa två gullumgar som absolut inte vill sova. Nog för jag inte är trött men det skulle vara skönt att få ha lite tid på kvällen. Lagom när de somnat kommer säkert jag vara så pass trött så jag också vill sova. Vi var till stan idag och barn har ju en tendens att sova i bilar så det har dessa gjort ungefär vid 17 och då är dom ju inte så trötta vid läggdags. Så det blev soffan för oss igen också. Kanske lika gärna ska skaffa mig en egen säng här nere. Tycker vi sover mer här än tillsammans. Slog mig en tanke då vi vill ha stor familj att frågan är om förhållandet klarar det. Tycker vi glidit isär väldigt mycket sen minsta kom. Förut sov vi bara ifrån varann två nätter och det var jobbigt. Nu börjar det bli en vana och det känns konstigt att sova tillsammans istället. :( så jag undrar jag vad ett till barn skulle göra för vårat förhållande. Ja jag vet jag låter jätte positiv eller inte men känns väl sådär att inte få sova ordentligt och framför allt inte få sova med sitt <3. Iof är det ju bra ifall någon av oss måste veckopendla fast det är jag också anti mot eftersom det är som att vara särbo och det tror jag inte håller i längden. Idag är jag verkligen frustrerad. Allt går neråt just nu känns det som. Hunde är sjuk och vet inte om han kommer klara det, och det stramar åt våran redan så åtstramande ekonomi. Och det där uppe, och jag vantrivs som fasen med mig då jag aldrig vägt såhär mycket förut, och det ser ut som ett bombnedslag här för tiden inte finns att göra färdigt allt försen det ser likadant ut igen. Ja jag är frustrerad!


Min underbara zeb.

foto1029 (MMS)

Min underbara zeb.


RSS 2.0