Valborg idag då. Sitter hos svärmor och sv...

Valborg idag då. Sitter hos svärmor och svärfar och har avnjutit en underbar grillmiddag. Men där är det alltid underbar mat. :) vädret är som det brukar. Regnar just nu. Så inte så ovanligt. Det som stör mig just nu är att det inte är någon eld här i år. :( var ingen förening som ville ha i det. Och enligt kommunen kunde de inte hålla i allt hmm nähä dom kan inte tänka lite på deras kommuninvånare då? Men men kanske nästa år.


nu är det dags att ta sig i kragen. Men li...

foto1133 (MMS)

nu är det dags att ta sig i kragen. Men lite svårt när våren äntligen kommit. :) man har helt enkelt inte tid att sitta vid datorn. Får försöka blogga från mobilen mera. :) hänt lite under denna tid. Mor min har flyttat till lägenhet och hon trivs mycket bättre. :) Zebs provsvar på analysen har kommit och det var både pos och neg svar. Det var ingen elak som sprider sig till andra delar av kroppen men ändå var det en elak som sprider sig i huden men får han inga bölder som inte stör honom tyckte vet inte det var någon idé att göra något. Sen har familjen utökats med 2 Nymfar. :) så underbara. Min andra hälft fick döpa dom och nästa gång tar nog jag hand om den biten. ;) ola-conny och morgan fick dom heta. Annars har vi bara förbättrat hemmet med nytt möblemang i hall. Flytt av cornelias rum och fixat uteplatsen. Så nu väntar vi bara på sommaren. :)


Här är mina tre underbaraste hjärtan. Tänk...

foto1130 (MMS)

Här är mina tre underbaraste hjärtan. Tänk vilken kärlek man kan känna för de små. Den är obeskrivlig. Önskar bara att de kunde förstå hur mycket dom betyder för en också. Att man inte kan leva utan dom. Men de förstår det förhoppningsvis tids nog. Jag uppskatta inte min uppfostran försen jag var äldre så. :) innan det tyckte jag att mina kompisar hade det bättre för de fick göra mer osv men man förstår nästan varför när åldern infinner sig. Sen finns det saker som man önskat hade varit annorlunda men men. :) huvudsaken är att jag fått det finaste på jorden och det är jag så glad och stolt över.


RSS 2.0