Tänk vad dagarna går även om det inte känn...

Tänk vad dagarna går även om det inte känns som man gör så mycket. :( tycker inte man hinner med nått för dagarna springer iväg. Imorgon ska vi ta en biltur. Med blandade känslor. Madde ska till sin riktiga pappa. Är glad för hennes skull. Hon har saknat sin pappa och framför allt katten hon har där som hon säger den saknar hon otroligt mycket. :) men jobbigt för även om man inte ser henne så mycket när hon är med sina kompisar men kommer bli såå tomt. Kommer sakna henne. Men hon är snart hemma igen. :) lördagen ska vi bara ta det lugnt och njuta av förhoppningsvis fint vår väder och söndag ska vi in till norrköping. Det är våran helg det. :) och på söndag ska man ställa om klockan till sommartid. :) älskar det. :) ljusare och varmare blir det.


Idag är min lilla plutt Zeb hos veterinäre...

Idag är min lilla plutt Zeb hos veterinären. Nej det är inget allvarligt hoppas jag. Han ska ta bort några vårtliknande utväxter som han har fått och vissa har han haft ett bra tag. Två av dem har han haft flera år men nu på sista tiden har de två börjat växa. De andra har kommit nu på sista tiden. Det har irriterat honom lite så nu var det dags att ta dom. Den fulaste och största ska dom skicka på analys också så får vi se om det är något snällt eller dumt. Tyvärr går han på diet annars skulle han få något extra smaskigt när han kommer hem. :)


Känner mig lite nere. Känns lite som halv...

Känner mig lite nere. Känns lite som halva mitt liv har dött. Saken är den att djur står mig väldigt nära om hjärtat. Jag har alltid älskat djur. Sen jag var liten. När jag var liten drömde jag om en bondgård med många djur och att man skulle leva på det. Jag skulle vilja hitta en bonde och vara hur lycklig som helst. Så blev det dock inte. Men har ändå lyckats ha djur runt mig. Små husdjur finns. Men nu verkar det va slut med det. Jaha?! Man blir tydligen så bunden. När man ska åka på sem. Hmm hur många gånger har man varit på sem? Vi har definitivt inte råd med mer än en gång per år och svårt att hitta någon som kollar till dom en vecka om året? Sen va det. Orka? Men varför skaffa så många barn om man inte orkar? De är mer krävande än ett burdjur. Är ju ändå jag som är hemma och tar hand om djuren. Det är min hobby. Det är mitt sätt att hitta ny kraft. Barnen och djuren är min bekräftelse för mig att känna mig behövd. Precis som vissas är att jobba och försörja och på det sättet känna att de behövs. Jag älskar djur och kommer alltid att göra. Oavsett hur många barn jag har och älskar kommer det alltid finnas plats för djur också. För efter barnen älskar jag djuren mer än något annat. De har en helande effekt på en. Väldigt bra för barn att växa upp med djur är det också. :)


Idag har mini fått feber. :( vet inte om d...

foto1122 (MMS)

Idag har mini fått feber. :( vet inte om det kanske kan vara tänder på g hon har inga andra sjukdoms symtom så jag misstänker att det är det. Det återstår att se. :)


Kliar lite i fingrarna. Vet inte varför do...

Kliar lite i fingrarna. Vet inte varför dock. Vill göra något men vad? Mycket vet jag. :) men vet inte vad jag kan göra just vid detta tillfälle dock. :) ska nog sätta mig och fundera på det. :)


Tänk vad besviken man kan bli när man väld...

Tänk vad besviken man kan bli när man väldigt gärna vill ha något så blir det inte så. Det som gjorde mig mest besviken är ignorationen. Kan inte ens prata. Jag är inte långsint men jag glömmer heller inte. Just nu känner jag bara att jag skiter i allt orkar inte bry mig. Jag lever med mina barn och min älskade hund. Ser till så de har det bra. Min rastlöshet som jag får skiter jag också i den botar jag när den kommer med förändringar i hemmet oavsett jag är gravid eller inte. Jag tänker inte klättra på väggarna för jag är gravid och det inte finns så mycket att göra! Längtar tills snön är borta så man kan fixa till där ute. Sätta upp mer grindar flytta och fixa kaninburen. Ta ut möblerna osv. :) nu går det ju med rasande fart också. :)


Tänk att allt ska ta sådan tid. :) känner ...

Tänk att allt ska ta sådan tid. :) känner att mycket kommer i kläm. Som bloggen tex. Men nu ska jag försöka iallafall. Skriver försöka för man kan aldrig veta. Med familjelivet är det bara bra. Noomi har hunnit bli 6 månader. :) tiden springer iväg känner jag. Vi väntar även en till liten som är beräknad 11sep men jag hoppas det kommer några dagar tidigare. Tråkigt för den att ha samma födelsedag som sin mamma. :) annars går dagarna av bara farten.


Här är lilla pyret i magen som ska komma t...

foto1106 (MMS)

Här är lilla pyret i magen som ska komma till oss 11 sep. Ja vi är på jäsning igen. :) vi ville ha ett barn till ganska snart men så här snart var vi inte beredda på. Känns i kroppen att den varit gravid för inte så länge sen. Har varit mycket tröttare i just kroppen än förut och varit mycket mycket mer illamående också. Nu har det börjat avta lite smått men blir fortfarande mycket illamående när jag anstränger kroppen eller det blir stressigt. Likaså när det lagas mat. Haft mycket svårt för stekt mat. En till sak som är lite jobbigt och som sitter i hjärnan är just att jag inte hann bli av med de förra gravkilona och nu ska man få nya. Kommer det bli dubbelt så mycket att försöka få bort sen. :/ men lyckan över ett till barn övervinner allt det även om man varit dö trött nu. :) får se hur resterande graviditet fortlöper.


RSS 2.0