Så underbart. Börjar känna igen mig igen. ...

Så underbart. Börjar känna igen mig igen. :) det går uppåt nu iallafall och det gillas. Kommer märkas för min omgivning också. Om nu inte det blir en vändning såklart. Men som det känns nu så går det uppåt iallafall. :) ska ta tag i hemmet snart också. Kanske inte idag men imorgon tänkte jag börja lite smått. Tänkte ta ett rum i taget så man inte är på alla ställen samtidigt. Då blir oftast inget färdigt istället. :op in och handla lite på Willys. Ha en underbar dag i solskenet. :)


Idag har det bollats idéer och nu tror jag...

Idag har det bollats idéer och nu tror jag vi kommit fram till en lösning. Och jag längtar tills jag kan börja. Kommer bli bra. Har en skön känsla inom mig nu. Tror jag behövde bolla och få ur mig efter så mycket besvikelse och nu kan jag börja tänka som jag brukar. Allt har en mening och ödet var redan bestämt så att vi inte skulle flytta just nu var redan bestämt. Jobbigt bara att vi skulle gå igenom det. :op Nu ska jag gå upp och pussa på mina prinsessor sen mysa ner mig bredvid min andra hälft. Sovit lite för lite de senaste nätterna. Hoppas ni har det bra.


Har ni någon gång känt att ni bara vill sk...

Har ni någon gång känt att ni bara vill skrika rakt ut för ni har så mycket känslor inom er så det känns som det ska spricka? Så känns det just nu.


Sötaste prinsen med en underbar min. ;) nä...

mms_img-41373764 (MMS)

Sötaste prinsen med en underbar min. ;) när jag låg och titta på honom ikväll kände jag hur gärna jag skulle vilja leva om de senaste tre veckorna. Känns som hans start på livet och hur det har varit här hemma skulle jag vilja göra om. Men ändå känns det som det kan bli en nystart. :) En till sak som hände ikväll när jag kollade och pratade med prinser var att han log. :) sen vet jag ju inte om det bara var tillfälligt. Oavsett hur många barn man har glömmer man lätt när alla framsteg kommer. Men jag tar det som han log mot mig. :) Mina små prinsessor snorar och hostar och är därmed hemma och härjar med mamma. :) och min stora prinsessa är extremt trött så frågan är om inte hon också håller på att bli sjuk. :( sambon känner sig matt i kropp och det förstår jag efter allt men ändå är det lite oroande om han har nått de inte hittat.


Tänk att jag inte klarar det. Som jag sagt...

Tänk att jag inte klarar det. Som jag sagt i några inlägg innan så skiter jag i allt. Att jag inte orkar bry mig längre att det får se ut hur som. Jo visst hur tror ni min hjärna varit. Tror ni jag kunnat stänga av och skitit i allt? Haha hjärnan har gått på högvarv hur vi kan göra för det ska bli smidigare. Hur vi ska få det där ombonade hemmet. :) dock har jag inte kommit på någon bra lösning. Måste bolla med sambon känner jag. Skulle vilja ha ner vårat sovrum då jag inte vågat lämna Noomi och Lilleman här uppe då hennes säng varit öppen mot våran säng. Men nu har hon börjat sova i resesäng och då kommer hon ju inte ur den. Men ändå skulle jag vilja ha det där nere på ett sätt men då skulle jag ändå vilja ha ett lekrum där nere men då har vi inget rum för vardagsrum. Så då skulle vi behöva ha det här uppe och det vet jag inte om det passar. Och rummet de stora barnen har är svårt att dela upp så det blir bra. Annars skulle vi kunna byta sovrum, flytta upp lekrum och de stora delar ett rum där nere. Men då är nackdel att deras rum ofta ser stökigt ut och det rummet är det första man ser isåfall. Sen har vi ju det lilla rummet. Alltså det är sjukt vad svårt det ska vara. :) finns så många möjligheter. Skulle vilja ha nån som jobbar med inredning för att få lite hjälp känner jag. :) men som sagt. Ska diskutera med sambon så han också känner sig delaktig. Tror det är det jag gör fel. Jag släpper inte in honom i mina tankar. Så varför skulle han engagera sig? Jag skulle inte det om det var han som hela tiden planera utan mig. Annars rullar dagarna på med matning, blöjbyte och myspys. :)


Igår var en bra och dålig dag. Den var bra...

Igår var en bra och dålig dag. Den var bra för sambon kom hem från sjukhuset. Fast dom kom aldrig på vad det var. Kan ha varit nått med muskeln eller en nerv som varit i kläm också. Han har inte ont längre iallafall. Det var en dålig dag för jag ringde hon som skulle bli våran hyresvärd. Jag skulle fråga när man kunde förvänta sig ett kontrakt. Istället berätta hon att det skulle bli bostadsrätter direkt och att vi inte kan hyra då. Så nu helt plötsligt ska vi inte flytta. Det huset som hade varit perfekt. :( Det som var så jätte bra planlösning. Jag hade haft ALLT det nödvändiga på samma plan. Vi hade lätt kunna gjort 2 rum till om vi hade behövts. Vi hade sluppit grannar inpå oss. Och jag hade haft en Tvättstuga. :( så nu får jag välkomna våra nya grannar *suck*, jag får fortsätta ha pissiga mornar, jag får fortsätta slita bäver när jag ska tvätta med att bära upp och ner barnen varje gång. Jag får tänka ut den bästa möjliga lösningen fast det orkar jag inte. Jag gör som sambon jag accepterar väl fast då kommer jag inte bjuda hit några för det känns inte som ett hem riktigt det känns lite som ihopp plock. Så som det känns nu så får jag väl spendera dagarna som han. Framför tv:n eller datorn så ni som kommer får ha lite överseende jag orkar inte bry mig längre! Det jag kommer försöka är att vara inte hemma så mycket som möjligt så jag slipper se skiten. Vissa kanske tycker jag överdriver men jag vill ha fint och hemtrevligt hemma. Eftersom det är jag som är hemma på dagarna så ser jag det varje dag hela tiden. Jag kan inte städa just nu för det ser iallafall ut som en krigszon när jag är färdig. Sen gillar jag inte riktigt den sterila stilen på hemmet utan jag vill gärna ha färg men jag vill ha typ så lite saker tex. Så det är lätt att städa och ser ombonat ut. Jag skulle storrensa när vi flyttade. Men men. Nu ska jag ta tag i dagen och ge barnen frukost kanske kan få tillfälle att ta ett bad och rå om mig också skulle behöva det känner jag!


Kolla idol kanske sen ut med hunden sen ge...

Kolla idol kanske sen ut med hunden sen ger jag mig för idag. Sömnen har varit lite si och så så ska försöka få Lilleman att sova sen däckar jag.


Känner just nu att jag inte orkar bry mig....

Känner just nu att jag inte orkar bry mig. Mycket prat lite handling förföljer mig. Jag är tvärtom. Pratar jag blir det handling också. Men nu orkar jag inte. Så inget prat från mig.


Sambon sa igår att nu kan det bara gå åt e...

Sambon sa igår att nu kan det bara gå åt ett håll och det vill jag ju lova att det gör. Käpprätt åt helvete. Det dalar neråt hela tiden. :( det verkar tyvärr vara bottenlöst för oss. :( frågan är ju hur många motgångar man ska stå ut med. :( idag är en dålig dag!


Gick runt och funderade lite medans jag pl...

Gick runt och funderade lite medans jag plocka här hemma. Samhället är välldigt egoistiskt egentligen. Vissa i ens närhet också. Så varför anstränger man sig att vara dom till lags hela tiden egentligen. Varför skulle inte jag också kunna tänka bara på mig och självklart mina barn! Dom är ju en del av mig. Vara precis som dessa människor. Det är nått jag ska försöka får vi se om det är lika roligt för personerna då? Det värsta är väl att de förstår inte att de är egoistiska och förstår inte att det sårar jä-ligt mycket. Finns ju inget att bygga på då. Då anser jag att det inte heller finns nån framtid. Men men. Idag plockar jag för att ha något att göra. Cornelia är ju som sagt hemma så vi kan ju inte vara ute så mycket. Tänkte ta med dom på en promenad lite senare sen då Noomi är lite svår att söva när jag är själv eftersom jag inte kan lämna de två andra här nere och tar jag med dom somnar hon inte. Ska jag söva henne här blir det brottningsmatch. :( funderar på att flytta ner deras sängar och sova här nere då det skulle underlätta välldigt för mig på morgonen speciellt. Får se under dagen om jag kan det.


Svärmor hörde av sig inatt eller imorse oc...

Svärmor hörde av sig inatt eller imorse och berätta att det inte var hjärtat iallafall. Men han skulle vara kvar och röntgas idag. Så det är fortfarande ensamt. Iof är det ingen skillnad just nu eftersom han ändå skulle ha varit på jobbet nu. Cornelia <3 är hemma från dagis. Hon har råkat ut för en förkylning.


Jaha nu blev man ensam med Lilleman i säng...

Jaha nu blev man ensam med Lilleman i sängen. :( min andra hälft fick åka in till akuten. *Orolig* han klagade på ont i ryggen typ innanför skulderbladet på em och det gav inte med sig och nu ikväll sa han även att det kändes som det stack rakt igenom till framsidan. Då sa jag att han skulle ringa. Men icke. Envisa gubbe. Tjata att han skulle ringa sin mamma iallafall. Henne brukar han lyssna på. ;) sagt och gjort tillslut gjorde han det och hon sa också att han skulle ringa. Så då gjorde han det. Så mycket lyssnar han på mig. ;) iallafall så tyckte de att han skulle åka in för dom tyckte man inte skulle utesluta att det kan vara nått med hjärtat. Finns ju hjärtfel i familjen. Och nu ligger jag här och är mäkta orolig. Kommer nog inte kunna sova så bra iallafall. Bara hoppas någon av barnen sover oroligt så man får annat att tänka på. Måtte det bara vara muskelinflammation eller nått liknande. Håll tummarna för honom nu..... <333


Försöker söva Noomi som synes går det mind...

mms_img-60481766 (MMS)

Försöker söva Noomi som synes går det mindre bra. :) det är en unge med egen vilja. Haha Annars idag har det varit en lugn dag. Försökt spåna i någon affärsidé eller nått man kanske skulle kunna starta för att tjäna extra pengar eller kunna leva på. Går sådär. Visst har man idéer men man ska lyckas också. Spåna lite på nätet också på hur man skulle kunna få extra pengar men vet inte riktigt. Vi får se. :) nu ska jag söva henne för hör nerifrån att Lilleman inte vill vara med heller. Dom är så mammiga. ;) hoppas ni haft en underbar helg. Kramar


Idag har vi varit nere på byn ett tag. Eft...

Idag har vi varit nere på byn ett tag. Efter en välbehövlig sovmorgon till kvart över 8. Barnen fick handle lite lördagsgodis. Madde valde dock att handla en penna för sina pengar. ;) sen fikade vi. Fast det var inte nått vi räknade med men mamma ville gärna bjuda oss så en snabb fika tog vi. Så skönt att vara ute och gå. Slippa se kaoset här hemma. :( just nu trivs jag inte alls här. Saker överallt, trångt och allmänt stökigt, kaotiskt. Tyvärr går det ut över alla att jag inte trivs. Och inte får jag den tiden att fixa heller. :( Lilleman vill verkligen inte ligga varken i vagnen, sängen eller babysittern utan bara i min famn och em. Är Noomi trött eller nått för varje em är det gnäll på henne. :( fast har blivit lite bättre sen hon börjat gå iallafall. Men måste göra något åt hemmet iallafall annars går jag ihjäl. Flytten vet jag inte om det blir något av heller. :( hyresvärden har inte hört av sig och nått kontrakt har vi inte sett heller. Börjar kännas välldigt oseriöst. :( men vi får se. Hon får nästa vecka på sig också sen skiter vi i det. Då vet jag inte alls vad jag ska ta mig till. :(


Dagens outfit är också present. :) tröjan ...

mms_img-24875065 (MMS)

Dagens outfit är också present. :) tröjan och byxer är köpta i Ullared och är en present av farfars syster med man. Tack Anette och Janne han blev jätte söt i kläderna. Hunden som ligger bredvid honom är en present av morfar Lennart som Milan fick när han föddes. Tack morfar den är gosig att sova med. :) Snart hämta Cornelia <3 på dagis och sen hämta Madde <3 i skolan. Men först gosa lite med Noomi som inte är riktigt tillfreds just nu. :( tur att Milan somnat precis så jag kan ägna 100% på henne en stund. :)


Dagens outfit är presenter. :) body från L...

mms_img473419063 (MMS)

Dagens outfit är presenter. :) body från Lindex den har han fått från morbror med familj. Byxer är från Ullared och det har han fått från farmor, farfar och Jonte. Strumpor har han ärvt av sina kusiner. Här är vi på väg ut till bebiskontroll därför har han ute kläder på sig också. :) sockor och vantar har han fått av sina syskon och dom är köpta på H&M. Tröjan har han ärvt av kusinerna. Kontrollen gick bra och han växer så det knakar även han. :) 4465 har han redan kommit upp i. Och fästa blicken har han börjat gjort så smått också. Hans stora syster Noomi växte ju med en herrans fart. :) och hon har redan hunnit bli 1 år också. Igår faktiskt så idag vankas det kalas. :) hon har precis börjat släppa oss när hon går också så nu är det full fart här hemma. :) Nu ska herren äta lite tror jag bestämt sen ska mamma i huset lägga ut lite på tradera. Ha en underbar dag.


Rullar fortfarande på. Börjar känna lite f...

Rullar fortfarande på. Börjar känna lite för panik för nästa vecka dock när sambon börjar jobba igen. Är lite bortskämd nu att han tar iallafall ett av de små barnen och att han lagat mat. Men det är som jag säger. Det måste ju funka så då får det ju lov att göra det. :) fast hur mycket jag kommer hinna här hemma är ju frågan. Och det jag får fundera ut är det smidigaste sättet att få ner de båda små <3. Tänkte försöka börja storstäda lite smått imorgon iallafall så man är igång. Funderar också på att tvätta fönster då det kommer vara vinter när vi flyttar sen och då är det ju svårare att göra det. :) nått jag ska leta efter när jag gör det är nappar! Vet inte vad Noomi <3 gör med dom men efter en stund blir de puts väck så just nu har hon inga. :-p


Livet rullar på här hemma. :) Lilleman har...

Livet rullar på här hemma. :) Lilleman har fått några utslag men vi tror det är värmeutslag. Vi avvaktar iallafall och det har inte blivit värre. Jag har fyllt år också. Inte för vi firar det så mycket. Men lite presenter fick jag iallafall. :) en klippning av svärmor, svärfar och Jonte. 500 av mormor Görel till en gräsklippare till nya huset fast vi har redan en så det får bli något annat sen, 800 av kära moder och lite till. Skulle får blöjjor av min kära far också. Annars har det bara varit lugnt. Ska försöka tvätta 2 maskiner imorgon. Det och plockning är något som blivit lagt åt sidan dessa veckor så det är dags att ta tag i det. Idag kom jag och sambon in på barn då jag fråga en fråga till han efter att jag upptäckt en sak. Och han känner lite som jag att det ska väntas iallafall om det ens blir fler. Lite panik kan jag dock känna om det inte blir fler barn här och det är lite jaha vad ska jag göra då. Känns lite som jag varit gravid stort sätt konstant i många år nu. :) och att man alltid haft en bebis runt sig. Kan säga att båda det kan jag få lite smått panik om det skulle vara över nu. Fast nu har vi ju båda sorter så förutom att vi får sååå underbara barn så har vi allt iallafall. Så under detta år jag är hemma ska jag försöka komma på vad jag vill göra. :) sen får vi se hur livet ser ut om ett halvår. :op


Nu var det ett bra tag sen. Har inte haft ...

mms_img187738475 (MMS)

Nu var det ett bra tag sen. Har inte haft ork eller humör att blogga. Slutet av min graviditet har varit jobbig för orken. :) men nu har våran lilla prins kommit till oss. :) äntligen fick vi våran Lilleman. Den 3 september klockan 07.29 kikade han ut. Förloppet såg lika ut som de andra. Jag trodde vi skulle få åka hem igen. Var nog inne runt halv 4 och efter 4 timmar var vi 5 barns föräldrar. Snabbt gick det 4 minuter krysttid. Barnmorskan larmade om en undersköterska då första krystvärken kom men det sluta med att hon fick förlösa mig sjålv med hjälp av min underbara sambo. Så jag tackar gudarna att det inte var något allvarligt som hände där dett behövdes 2 erfarna människor. Ni må tro att de blev snopna när de kom in och såg att han redan låg på min mage. Tiden efter har varit lite sådär. Lilleman är hur snäll som helst. Våran ettåring däremot är väldigt gnällig. :( men det ändrar sig nog också hoppas jag. Tror det är lite värre nu när pappa är hemma också. Annars njuter vi av våran nya familjemedlem.


RSS 2.0