Snart blir jag bortskämd. :) inatt somnade...

Snart blir jag bortskämd. :) inatt somnade mini runt 12 snåret så jag har fått sovit skapligt inatt med. :) kanske dock kommer bli mindre gjort på dagarna om hon nu börjar bli mer vaken. Men det är det värt :) igår var det marknad här nere. Och pengar lyckades jag spendera. :) köpte marknadskarameller till största hjärtat. En plånbok till han också då den han har är så sliten. En julklapp till han, en fodrad typ sån här munkjacka det också åt största hjärtat. :) 4 par strumpor var till lilla och stora hjärtanen. Och jag unnade mig 4 par strumpor också. Var lite sugen på en ny väska med fast det har jag så jätte många så det hade nog kristoffer tyckt var onödigt. ;) barnen hade fått varsin peng att handla för så de handlade jag kitty dagbok, kitty tavla och klistermärken med just kitty på till lilla och mellan hjärtanen, mini fanns inget jag fastna för. En body för 85 kronor var lite väl när det finns nere i ullared för betydligt mycket mindre. Så där ska jag handla åt henne från farmor och farfar istället. Stora hjärtanet gick med en kompis så hon fick handla själv och hon köpte en barbie, godis rem och en låda chokladtoppar åt hela familjen. Såå gullig som tänker på oss också. :) men dagen var lyckad iallafall. :)


Dagens outfit blev hello kitty. :) idag ä...

foto0845 (MMS)

Dagens outfit blev hello kitty. :) idag är vi även i stan och ska titta hörseln på mini. Hoppas hon sover bara. Har ju en rastlös syster som inte vill vara stilla. :) och så var det en mini som var förkyld så det blev att vi ska få komma tillbaka om några veckor. :( men nu ska vi hälsa på pappa på jobbet när vi ändå är inne i stan. Och sen åka hem och gå på marknad. :)


Ny dag

Någon trädgårdstjänst blev det inte som jag sa sist. =o) Precis när vi var på vä ut och tog på oss ytterkläderna så kom farmor och farfar så vi tog och fikade med dom istället.

Tror dock att lillan uppskatta det mer *Ler*

Annars är det som vanligt. Man får var uppe till mellan 01-03 sen försöka sova för att gå upp vid 7 för att skicka iväg stora <3 sen väcka lilla <3 för att gå till dagis med henne. Under de 3 timmarna hon är där försöker jag fixa och dona här hemma så vi bara kan ta det lugnt och umgås när lillan och stora kommer hem igen. Och under den tiden sover mini hela tiden. =op

Så ser våra dagar ut ;) funkar nog ett tag men känner att lite mer sömn skulle nog inte skada. =o(



<3


Trädgårdstjänst. Precis vad jag tänkt ta ...

Trädgårdstjänst. Precis vad jag tänkt ta nu. Få bort lite löv så man ser tomten igen. :) annars har vi varit förbi mormor och gett kaninerna rent hus, efter det avnjöt vi pannkakor. Sög av lite på undervåningen med snabeldraken och gett fåglarna bröd. Och hela tiden sov mini. Inte undra på att hon är vaken till två eller tre på natten. Detta är dagen då saker försvann också. En strumpa från lillan är puts väck. Och huvudvärkstabletterna är också det. Helt sjukt har kollat överallt men nej. Suck men men ska nu ta på lillan och gå ut och få bort löven innan det blir mörkt.


En helt oki dag har snart gått. Ligger i s...

En helt oki dag har snart gått. Ligger i sängen och försöker få mini att sova dock verkar hon vilja annat. :) så gårdagen var nog en engångssak då hon somnade 21 och sov sen. Lilla snuttan vill inte heller sova. Men stora sover iallafall. :) henne var jag och hämtade ute vid skeppsgården idag då hon lekt med en kompis. Är ungefär en halvtimmes bilresa så vi hann prata lite och nyfiken mamma som jag är så frågade jag hur man är när man är ihop med någon i hennes ålder. Tänkte om det förändrats. Jodå man pussas och sånt. Ler kanske man ska ta ett prat om blommor och bin snart. Ler hon är även bokat upp mig imorgon för att lära henne tryckare och bugg imorgon inför den kommande Halloweendiscot nästa helg. På min tid var det inte dansen man tänkte på först. Jag hängde nog mest vid kiosken och handlade godis :) och gjorde jag inte det så var jag nog iallafall inte på dansgolvet. Så tiderna har förändrats mycket på både gott och ont om man ser på helheten av vårat samhälle.


Nu vet jag att det troligtvis är förkyln...

Nu vet jag att det troligtvis är förkylning på mini. Nu har hon fått hosta så det måste ju vara det. Och en annan känner också att det är något på gång i min kropp. :( lillan har hosta och lite rinnande näsa annars är hon verkligen på bättringsvägen. Om hon inte får någon annan bacill vill säga. Håller tummarna och kryper ner till mina små <3 en stund igen. :)


Tack gode gud. Inatt så somnade mini vid ...

Tack gode gud. Inatt så somnade mini vid 21. Och förutom att hon ätit några gånger så har hon faktiskt sovit inatt. Iof lite oroligt men tillräckigt för att jag ska få känna mig utvilad. Och nu ligger man med mini på ena sidan och lillan på andra. Fattas bara stora. :) sambon gick ner och la sig när hon började sova oroligt. Vi diskuterade det där igår. För det är lite tråkigt när man inte sover tillsammans. Men enligt honom är det vanligt att föräldrar sover skiljda när det är bebisas? Inte för jag tror det men men. Jag är iallafall tacksam för den sömnen jag fick. :) hur var det med er när era barn var bebisar? Känns lite som att glida isär. :( får njuta av närheten från mina älskade döttrar istället. Puss och hej


Skol och dagis foton

Nu har jag tittat på skolfoton på Madde och dagisfoton på Cornelia.

Blir alldeles lyrisk i kroppen. Det är inte klokt vilka fina tjejer jag har. De sötaste man kan tänka sig. Iof säger alla föräldrar det men ändå. =o) Dom kommer jag få hålla hårt i sen *Ler*

Kan inte vara stoltare mamma <3


Mina <3 är mitt liv utan dom skulle jag i...

Mina <3 är mitt liv utan dom skulle jag inte vara något. Gör ont i mammas <3 när någon av dom är sjuka. Och det är precis vad cornelia är. :( jätte förkyld och pga snuva så har hon blivit röd under näsan och har jätte ont. Inte får man smörja heller för det är ju lika med smärta och livsfara. :( hur kan man göra så dom förstår att det hjälper. Hon är ju så envis. Suck


Om jag ändå kunde byta plats med dom. :(...

Om jag ändå kunde byta plats med dom. :( skulle jag göra det direkt. Lilla <3 har varit förkyld hela veckan och idag fick stackars gumman ögoninflammation. Och ont i halsen verkar hon ha också. Lider så dant med henne. Inatt blev det att sova nere för lillan har också jobbig natt vill inte ha tutte och vill inte ha flaska. Hon vill bara ligga på mitt bröst annars sover hon inte. Så henne skulle jag också göra allt för att byta då hon verkar ha lite jobbigt. Fast nu sover hon iallafall. Skönt det. Varmt blir det dock. Så man kanske ska försöka det jag med innan hon vaknar igen god natt.


Om jag ändå kunde byta plats med dom. :( s...

Om jag ändå kunde byta plats med dom. :( skulle jag göra det direkt. Lilla <3 har varit förkyld hela


Antar att det är två magknipsdagar. Mini h...

foto0810 (MMS)

Antar att det är två magknipsdagar. Mini har inte nöjt sig om hon inte fått legat på mig och sovit. Likaså vill hon ligga vid tutten hela tiden också. Så jag blir så extremt super trött. Känner att jag har inga krafter kvar. :( känner inte för något och vill bara gå i ide. Extremt ont i vårtan på favvo tutten också gör så ont så jag mår illa när hon suger och min smärttröskel är välldigt hög annars. Så just idag skulle jag vilja ge modersmjölk ersättning istället. Tror jag skulle må bättre, bli piggare och gladare isåfall. Ser inte det mysiga i att amma just nu. :( är det fel av en mamma att känna så? Skulle ju slippa magknipen då också. Bad iallafall sambon köpa ersättning så jag kan låta vårtan vila lite. Dock är det ju smidigt att ha maten nära och med hela tiden fast även jobbigt när man inte har möjlighet att amma och de fylls. Och visst är det mysigt på ett sätt att ha sitt älskade barn så nära men det kan man ju ha ändå. :) ska fundera på den saken. Slänger in ett kort på underbara mini i sin nya body som hon fått av sin älskade faster och farbror vickan och danne.


Dagarna bara springer iväg. Hänger inte ri...

foto0806 (MMS)

Dagarna bara springer iväg. Hänger inte riktigt med känner jag. :( åter har en helg gått och nu är det vardag igen. helgen har gått i myspys tecknet och det har varit så skönt. Jag grejar med tvätt och städ och sånt på vardagarna så man kan umgås med familj på vardagar med gott samvete. I lördags blev det en tripp till söderköping och handlade lite på jysk och willys. Det sist nämnda blev det mat såklart. :) och jysk blev det bambu rullgardin till tv rummet. Tyvärr lyser solen in iallafall. Trodde det skulle skydda lite till men men. Sen blev det korgar till toa där nere så det ser lite mer städat ut med alla saker. :) och en stations klocka. Den blev mycket fin där den hamna. sen for vi hemmåt och tog promenad med svärmor och svärfar. Tror dom var ute efter att träffa barnbarnen det var ungefär 1 vecka sen de träffade dom. söndagen spenderades med tipspromenad med mor, svärmor och svärfar. Resten av dagen blev en softar dag. Natten spenderades nere i soffan. Mini hade varit mer eller mindre snuvig hela dagen och hon blir sämre uppe och för att sambon skulle kunna sova sov vi där nere. Ska ta upp det med dom idag då mini ska på undersökning. Se vad de tror om hon kan vara känslig mot något eller om det kan vara f.örkylning som inte riktigt brytit ut ordentligt försen nu. Jag var super förkyld när hon ville kika ut så det kan ju kanske ligga där fast då borde de iof visat sig tidigare tycker man. :( kanske något nytt. Om man kanske ska slumra till en stund innan barnen ska iväg. Blev akut trött nu. :) ha en bra dag.


Regnet det bara öser ner =o)

Idag har det varit blött. Ute alltså. =o)

Men i mitt tycke är det mysigt. Bara passa på och tända ljus och mys pysa inne. Så får man lite mer gjort just inne. Så idag har det tvättats 2 maskiner och flyttat upp 2 byråer med de minsta tjejernas kläder i sen passa tjejerna och jag och mormor på att pärla. Dock var det mest jag och mormor som pärla. =o)

Hoppas på lite mer regn imorgon så vi kan ha lite mer mys =o) Hjärtat Cornelia har ledig dag då så då blir det mys.

Idg ändrade jag dagistiderna då hon är såå trött när hon går tre dagar. Så nu ändrde jag till 3 timmar om dagen så hon har möjlighet att vila om hon är trött då det är tidigare. Så satte jag 4 dagar i veckan och edig på fredagar. Så det blir ju inte riktigt 15 timmar men det är strunt smma för min del =o)

Minsta <3 är det som vanligt med.Hon verkar inte ha några slemproblem när vi är nere eller när vi är uppe korta stunder på dagarna men så fort v lägger oss börjar det igen =o(
Ska til VC på måndag så då vet jag vad vi ska prata om. Hon har nog vuxit som en tok också det känns och syns =o)

Nu blev det blöjbyte här hon har gener från sin far haha


Idag gick vi ner på vika och hämtade nå...

Idag gick vi ner på vika och hämtade några paket. Två till mig eller ja ett till vagnen. Hade vunnit regnskydd och uvskydd på tradera. Så nu får det gärna börja regna. :) sen var det ett paket till minsta <3 från hm. Det var tre bodyn. En randig, en där det står I love mum och en där det står samma fast dad. Och ett start paket med hello kitty. Jag som inte gilla den katten förut nu köper jag nästan bara sånt. ;) Mellan <3 har hemma dag idag. Och det är skillnad på de dagar hon är på dagis och de hon är ledig. Iallafall än så länge. Hon blir så mycket tröttare när hon är på dagis och det är lite för sent för henne att vila på dagen när hon kommer hem. Ska bara få i henne lite mat nu sen ska vi se om jag kan få henne att vila en stund. är själv lite trötter faktiskt. Nu ska jag titta till middagen som består av fläskpannkaka. Älskar mat man kan laga i ugnen just nu. :)


vad kan det vara?

Är lite orolig här hemma.

Kan vara så att det måste bli djurfritt här hemma så småningom. Näst intill varje natt har minstingen blivit jätte slemmig och det har låtit som det sitter i luftrören. Så nu ska vi testa olika saker för att försöka komma på vad det kan vara. Vi har barnens kaniner på övervånongen i Maddes rum och kanske kan det vara det eller så är det nått just på övervåningen för dagtid när vi är här nere märks inget.

Skulle det vara något annat är det ju iof konstigt att inte vi känt av något. Om det kanske kan vara någon vattenskada eller något.

Uppdatering kommer när vi kommit på vad det kan vara.

Hoppas iallafall djuren kan vara kvar. Älskar ju djur och de tillhör ju familjen. =o(


Sometimes it sucks. Just nu är det så. U...

Sometimes it sucks. Just nu är det så. Undrar hur det varit om det inte blivit som det blev. Finns inget underbarare än barnen. Skulle dom finnas om jag inte träffat sambon? Hade jag haft lika många barn isåfall? Kan tänka mig att det inte hade varit cornelia och Noomi. Då hade det varit några andra och det skulle jag verkligen inte velat. Mina barn är mitt liv. Oavsett vad andra tycker så är dom perfekta för mig. För de är kopior av mig!


Idag lämnar vi hemmet och länet ett tag. P...

foto0798 (MMS)

Idag lämnar vi hemmet och länet ett tag. På väg upp till mina gamla hemtrakter för att fira min bror och svägerska som fyller 4 och 5:e oktober. De ska få träffa Noomi för första gången också. :) och som alltid när vi ska iväg såhär så blir det stressigt innan vi kommer iväg. Det känns att familjen växt lite. :) men nu är vi halvvägs iallafall. Tyvärr brukar det bli så intensivt när vi träffas nu så man brukar bli helt slut. Men alltid trevligt att träffas. Blir ju inte så ofta som man vill tyvärr. :( kan fortfarande sakna södermanland ibland faktiskt. Man känner sig ändå hemma där. Känns lite som det är lättare att ta kontakt där uppe. Man känner fler människor osv. Men ändå trivs jag så himla bra i huset och att det ligger vid havet....


Livet bara flyger iväg. Eller iallafall da...

foto0797 (MMS)

Livet bara flyger iväg. Eller iallafall dagarna och då måste ju livet också göra det. :) idag har vi varit hos farmor och farfar och ätit gott. Även tagit kort på hela familjen för ett kort i tidningen. Så det är också inskickat nu. Dagens ros som vi skickade in till barnmorskan och undersköterskan som var med vid förlossningen hade kommit in idag såg jag. :) nu är det softar dags här hemma. Behöver det känner jag. :)


RSS 2.0