Nu har midsommar passerat. Går så fort. Mi...

Nu har midsommar passerat. Går så fort. Midsommar var lagom lugn och skön. Fortfarande dötrött. :( kan börja tjuta för minsta lilla känns det som. Men har pratat med sambon nu iallafall att jag inte orkar. Får vi se. Idag har jag hunnit med det jag ska iallafall. Så nu är han iväg och hyr film så det blir lugnt resten av dagen. Skönt.


Gillar inte att jag inte har tid att blogg...

Gillar inte att jag inte har tid att blogga. Känns som jag inte hinner annat än att ta hand om den minsta. När hon väl sover de fjuttiga minuterna på dagen vill man ju ge de andra tid. Just nu börjar jag fundera på vad jag gett mig in på. Börjar känna mig utbränd. Får ingen tid för mig för att hinna med barnen och hemmet. Speciellt den minsta som är krävande just nu. Hon har ju inte lärt sig krypa än och det tror jag är där skon klämmer. Hon vill inte vara på golvet allt för länge. Sen att jag går och bär på en i magen också. Dom säger att man ska vila när man är gravid. Jo tjena hur ska man lyckas med det när man har barn och ett hem att se till. Det är så trångt hos oss också så det ser så stökigt ut hela tiden också. Mår så jädra dåligt just nu. Orolig för att jag inte kommer orka med förlossningen, eller det som väntas efter det. :( jag kände bara att jag måste ut med allt. Har inte direkt någon att prata om det. Ingen verkar riktigt förstå. Jag vet att jag valt det själv men trodde man inte behövde vara så ensam om allt.


Idag är en bra dag förutom lite lite sömn ...

Idag är en bra dag förutom lite lite sömn inatt dock men annars har det varit bra dagar väldigt mycket nu. Även om hormoner spökat men det är ju snart över. :) det är en extra bra dag då mellan <3 har sista dagen på dagis. Sen har hon sommarlov till sista aug. Imorgon är det sista dagen för stora dotter sen är det sovmorgon. Me like alot. Idag har jag dammsugit lite. Tror jag gör det nästan varje dag. Haha man blir lite störd i huvudet av att gå hemma hittar så roliga hobbysar som att dammsuga. :) men det är så roligt när man har så bra sugare. Vi köpte en ny i våras. Och det ser så fint ut. Så jag tackar för fåglarna för de gör så jag nästan måste dammsuga varje dag och då tar jag resten av nedervåningen också. :) ska snart hämta dotter så ska nog fortsätta här hemma. Hoppas ni får en underbar sommar med mycket sol och värme. :)


RSS 2.0