Början på min inredning. :) det tar sig ia...

mms_img-12576621 (MMS)

Början på min inredning. :) det tar sig iallafall. Dock är jag överallt och fixar istället för att göra färdigt ett rum men så här kommer våra fönster prydas så småningom.


Just nu skulle det vara skönt om man kunde...

Just nu skulle det vara skönt om man kunde klona sig. :/


Vardgag igen då. Och jag städar och plocka...

Vardgag igen då. Och jag städar och plockar. *Suck* känns som man inte gör annat för hur mycket jag än plockar så finns det saker överallt. Jag ger snart upp. Jag vet att det är för vi har för mycket. Men försöker rensa men svårt själv. Skulle jag ta en soft dag och inte göra nått skulle det se förskräckligt ut sen. Kolla bara helger. Det kan var någerlunda fint på fredagen sen går det en helg när det inte blir mycket gjort och ser det ut som bombnedslag på måndagen. Snart ska jag börja gå och stänga dörren efter mig och se om det fixar sig själv!? Men men är ju bara hemma så kan ju fixa det. Bäst jag sätter igång så barnen och jag kan göra nått roligt i veckan. Kan ju säga att lite hjälp skulle inte vara fel istället för att jag måste pass upp på andra. Återkommer när jag är färdig. År 2014 ;) jag lovar denna negativitet omvänder jag senare. ;)


Dagens outfit är som vanligt presenter. :)...

mms_img-65537256 (MMS)

Dagens outfit är som vanligt presenter. :) mycket presenter blir det. Body och byxer har han fått från hans pappas moster, morbror och kusiner. Lelle, yavve, Julia och Alexander. Passa som en smäck och han blev ju så snygg. ;) tack så jätte mycket. <3 Idag blev vi bjudna på våfflor hos svärmor och svärfar med Vickans underbara hjortronsylt. Säger bara mums. :)


Underbart. Nu har även jag fått ögoninflam...

Underbart. Nu har även jag fått ögoninflammation. :( ögat känns irriterat jämnt. Jag dom verkligen hatar när man har nått i ögat och nu känns det som det jämnt :/ jaja nu kan det ju inte bli sämre. ;)


Börjar undra vad det är mina <3 drabbats a...

Börjar undra vad det är mina <3 drabbats av. Cornelia <3 är iof pigg men hostar. Noomi däremot känns lite som hon blir sämre för varje dag. I onsdags fick hon ögoninflammation och idag kom febern igång. Dock är hon halv pigg så är nog ingen fara. Nu har troligtvis Lilleman också fått ögoninflammation. :( det har börjat kladda från hans öga. Och jag som tycker jag har hållt Noomi från honom de andra också och tvättat händer efter man grejjat med Noomi men tydligen funka inte det. :( och nu får han lida för jag är en ouppmärksam mamma. *Suck* Nu har Madde <3 åkt. Får tänka som det hon sa när hon gick. Det känns som jag ska till skolan fast en vecka. ;) men hennes hål fylls av Natalie <3 i helgen iallafall blir mer tomt i veckan när hon åkt till sin mamma.


Dagens outfit är present frän bästa farbro...

mms_img176404576 (MMS)

Dagens outfit är present frän bästa farbror. :) han var i England och såg sitt favvo lag manchester United och självklart kom han hem med 2 bodysar till Lilleman. :) en hemma och en borta matchbody. Dock har jag ingen aning om vilken som är vilken. Men snygga var de båda. Tack bästa Jonte. Lilleman har på tal om kläder bytt storlek igen på tröjor och bodysar. Så han får nog likadan kropp som far sin. Extremt lång överkropp så han kommer ha svårt att hitta bra tröjor tydligen.


Nu måste jag vara lite negativ. Jag som sk...

Nu måste jag vara lite negativ. Jag som skrev att man skulle vända all negativitet till positivt igår. Haha men vet inte om jag kan hitta nått positivt i just detta. Kanske skulle vara att jag tar det ett halvt snäpp lugnare. ;) det som är negativt är halsen. :op nej det var inget större än det ;) men min hals kliar nått kopiöst. Så kommer säkerligen host sönder den som jag brukar. Det finns inget värr än en kliande hals. Och så känns det som något sitter fast oxå. :/ huvudvärk på det med. Men men ett par värkisar så bli det bra. Ingen rast eller ro här inte. ;) försöka vila lite kanske då barnen fortfarande sover. :) en maskin är instoppad iallafall. Ha en underbar fredag. Det ska jag ha. :oD


Madde efter klipp. :) hon trodde inte någo...

mms_img637028479 (MMS)

Madde efter klipp. :) hon trodde inte någon skulle se att hon hade klippt sig. ;)


Efter en orolig förnatt för noomis <3 del,...

Efter en orolig förnatt för noomis <3 del, en förnatt med svid i underliv för cornelias <3 del och mardrömmar för Maddes <3 del så känner jag mig inte så piggelin. Men bara ta tag i dagen och skicka till skolan, slänga in en maskin, rasta hunden och hålla tummarna att resterande barnaskara sover en stund till så man kan krypa ner igen.


Efter klipp tillsammans med stökig säng oc...

mms_img-15282115 (MMS)

Efter klipp tillsammans med stökig säng och Lilleman. :op


Före klipp på mig

dsc_0082 (MMS)

Före klipp på mig


Före klipp på Madde <3

mms_img102079991 (MMS)

Före klipp på Madde <3


Tänk vad svårt det har varit att få kort p...

mms_img-73900373 (MMS)

Tänk vad svårt det har varit att få kort på Lilleman när han ler men kom på att blixten stört honom förut så nu har jag äntligen börjat få leende kort på honom. :)


Idag känner jag mig inte pigg. Noomi <3 ha...

Idag känner jag mig inte pigg. Noomi <3 har haft en jobbig natt. Halv vaken och gnällig till efternatten då hon fick en supp. Ont i huvudet och fryser gör jag också. Kan knappt prata och kliar i ögonen. :/ jodå bacillerna bet tydligen på mig också. :( ska försöka fixa lite här hemma ändå och ikväll ska jag och Madde klippa oss. Ska bli så skönt att få bli ompysslad en stund. :)


Mammas stackars prinsessa Noomi har trolig...

Mammas stackars prinsessa Noomi har troligtvis fått ögoninflammation. :( jag som tycker det räcker med deras förkylningar. :(


Tänk att man alltid hittar massa på markna...

Tänk att man alltid hittar massa på marknader även att man inte skulle ha något. :/ barnen var duktiga att spendera sina pengar. ;) vet inte vem de fått det ifrån. Själv inhandlade jag marknadskarameller till sambon som JAG snart har ätit upp. Hihi, en väska som jag kan använda som skötväska. Jodå jag har väskor men ingen som man kan hänga på vagnen. ;), 2 påsar vattenkulor. Maddes <3 inflytande på sin mamma, 2 t-tröjor till sambon som var för stor och för liten, 3 tröjor till Milan <3 eftersom jag inte kunde bestämma mig. Jodå så nog hitta jag nått allt. ;) kunde köpt mer om jag haft möjlighet.


Jag förstår inte riktigt vad min stora dot...

dsc_0073 (MMS)

Jag förstår inte riktigt vad min stora dotter gör med skor och kläder. Hon är expert att få hål på kläder och skorna går ofta sönder. :/ nu har hennes höst/vinter skor gått sönder. Och dom har hon väl använt 1 och 1/2 månad ungefär. :( sulan har släppt i framkant och dragkedjan är jätte seg att dra upp och ner. Sambon kommer bli måttligt glad :( får försöka hitta ett par billigt på tradera. Hoppas innerligt hon inte har sönder sina kläder lika fort. Hon fick nya igår det var det som var i paketet. Jag köpte också ett par nya byxer och Cornelia fick nya byxer och en tröja. Allt var från H&M


Idag blir det marknad för oss. :) kul med ...

Idag blir det marknad för oss. :) kul med nått annat att göra.


min tur nu då

ja verkar vara min tur att insjukna nu. :( resten av familjen har varit förkylda och jag har klarat mig länge tycker jag. men idag kände jag hur det börjat klia smått i halsen och nu gör det ont precis där näsa och mun går ihop. :( så nu är det då dags för mig. och barnen har inte blivit friska än så jag håller tummarna att jag inte blir alltför dålig. Barnen måste ha mig. ska försöka sova nu för att inte bli så sjuk. kramar till er

Idag har det varit projekt fixa torkrum. S...

Idag har det varit projekt fixa torkrum. Så nu har vi ett litet torkrum så det förhoppningsvis torkar fortare. Sen hade jag projekt städa städskåpet. Säger bara vad mycket skit man samlar på sig. :/ men nu är det rensat :) blir bara finare och finare här hemma. Kom ett paket från H&M idag. Ska bli spännande att se vad det innehåller när älsklingen kommer hem med det. Är fortfarande kluven vad gäller hemmet. Vill bo här för orkar inte flytta känner jag. Och vem säger att det blir bättre på det andra stället. Trivs ganska bra här förutom att det inte är enplan och känns som det fattas minst ett rum. Men saken är den att ska vi ha större än 5 rum är det nästan bara tvåvåningshus. Dock skulle det vara skönt att ha allt på samma plan men vi bor ju relativt billigt också för att bo i nästintill hus. Och Madde kan traska till viken osv. Dock kan vi inte ha höns men frågan är om vi ändå skulle ha det? Och häst kan man hyra plats för det är ju smidigare om man skulle behöva hästvakt någon gång om man har den hos någon. :) så med andra ord vi bor bra här. :) vad jag pratar på om inget hela tiden haha men ni som bor på landet. Hur är det sommar respektive vinter?


Som vanligt har helgen bara flugit iväg. L...

Som vanligt har helgen bara flugit iväg. Lördagen försvann i affärer och igår gick dagen otroligt fort också. Fick ner utebordet och fixat uteplatsen i helgen iallafall så nu gör det inget om det börjar snöa. :) kallt är det iallafall så skulle inte förvåna mig om första snön kommer snart. Försöker komma på vad jag vill med resterande livet. :) har nog aldrig varit så kluven som jag är just nu. Gillar inte riktigt den känslan. Jag vill bo kvar här för det skulle funka känns det som. Dock känner jag att det fattas ett rum.skulle vara bättre om lilla rummet var större. :) ändå skulle jag vilja lite utanför samhället. Och en av mig skulle vilja flytta där det finns en jättebra lokal för sambons dröm. :/ så med andra ord trivs jag här men skulle vilja hitta vårat hem där vi ska åldras och en pylle del av mig skulle vilja börja om. Dock är den delen ytterst liten så det kommer inte ske. Och Madde trivs så bra här säger hon så nu får hon bestämma. :) kanske ska ta ett snabb bad så vi kan börja dagen. :) Cornelia blir hemma. Hon är genomförkyld som de andra barnen. :( den enda som klarat sig hitills är jag. Men vi hörs senare. :)


Känner mig väldigt effektiv den här dagen....

Känner mig väldigt effektiv den här dagen. Tycker inte jag gjort någonting. :/ nu ska jag griljera en helgskinka iallafall. Få uppleva lite jul. ;) sen kommer pappa ner en stund. Han ska vara kvar till imorgon det ska bli trevligt.


Frukost intagen så nu skulle det väl vara ...

Frukost intagen så nu skulle det väl vara så att man skulle ta hand om städningen som inte hanns med igår men det tycker jag verkade så tråkigt. Ska nog kolla om jag fattar det här med att bygga en hemsida istället. :) verkar mycket roligare tycker jag. Så kan Lilleman ligga i famnen och sova en stund. Det vill han ju allra helst. :) vad ska ni hitta på idag?


Nu är dagen startad här i vårat hem. Nog v...

Nu är dagen startad här i vårat hem. Nog var den startad för en stund sen då Madde <3 åkt till skolan. Idag är en trött dag. Försov mig lite men hann med det jag skulle på morgonen iallafall. Men efter en ganska sömnlös natt hade det varit skönt med lite mer sömn. Dock känner Milan <3 direkt när jag går från sängen så han väckte Cornelia <3 som i sin tur väckte Noomi <3 så bara gå upp då. ;) har lite att göra idag så på ett sätt gör det väl inget. :) dags att ta första bajjablöja nu känner jag :op


Idag är det städning igen. Fast nu av nede...

mms_img208067974 (MMS)

Idag är det städning igen. Fast nu av nedervåningen. Har dock inte hunnit så långt då Noomi och jag tog en lång frukost imorde när vi lämnat Cornelia. Sen var det fixa lunch åt dom och nu blev Noomi trött. Där emellan ville Lilleman ha mat också. :) men tvrum ska bara bytas gardiner sen är det färdigt. Nu är vi dock uppe eftersom Noomi ville sova. Passa på att bädda rent. Har unnat oss nya bäddset då vi vill byta ut/förnya hemmet så det är vårat och inte hopp plock från alla. :) även om det har hjälpt oss mycket så har vi kommit till det stadiet i livet där vi vill ha eget. Haha införskaffa iallafall 2 olika uppsättningar bäddset och 1 uppsättning fick vi när vi gick med i postkod miljonären så vi får kassera 6 bäddset. :) känns gött att få rensa. Men måste passa på att tacka alla som vi fått ärva av. Sakerna har varit väl använda. :) kasserade även handdukar då vi införskaffa nya sådana också. :) denna uppsättning sängkläder kommer från H&M och jag längtar tills det är dags att sova :)


Varit duktig och städat övervåningen och t...

Varit duktig och städat övervåningen och tvättat tomt idag. :) så när plutten kommer hem ska jag bädda rent då tiden inte finns för det just nu. :) middagen ska förberedas och Madde <3 ska hämtas hos en kompis.


Tror alla håller med om att skaffar man nå...

Tror alla håller med om att skaffar man nått så får man ta ansvar och räkna med att oavsett hur trött man är så måste man ta ansvar. Inte lägga allt ansvar på en annan part. Ska man bo någonstans och ha saker måste man kanske fixa lite i hem också!! Är man 2 ska två ta ansvar anser jag! Nu ska jag snart gå hem igen. Har en karusell i huvudet! Snurrar som sjutton. :(


Det jag alltid sagt. Bättre att göra saker...

Det jag alltid sagt. Bättre att göra saker själv. Hade varit annorlunda om det varit till någon annan person?! Men men rasta hund sen sova


Sitter med skallebank. Och värktabletterna...

Sitter med skallebank. Och värktabletterna är slut. *Suck* säger jag bara. Kallt som sjutton är det ute också. Har jag berättat att jag HATAR kyla. Våran lya är så underbar att det blir så kallt inne när det är kallt ute. Ska hämta Cornelia på dagis sen ska jag på med raggisar känner jag. Laga lite mat så den värmen får sprida sig här nere. :)


Ibland undrar jag hur människor tänker. El...

Ibland undrar jag hur människor tänker. Eller om det är reglerna. Ligger och kikar på nyheterna och migrationsverket har beslutat att utvisa en 90 årig kvinna som är dement, har en synskada och dåligt hjärta. Säger bara en sak. Nu får de väl för f-n ge sig. Hur många år har hon kvar att leva då? Låt henne för guds skull leva dom tillsammans med sin dotter, barnbarn och barnbarnsbarn. Vem säger att hon har någon kvar i sitt hemland? Roligt för en 90 åring att bli ensam där! Nej fy för regler om det visar sig att hon utvisas. Håller tummar!!


Så underbart

Fick sovmorgon av min älskade sambo. Såå skönt var det. :)
Finns ingen bättre även om man kan bli irriterad ibland och att det kan kännas som man är ensam och gör allt ensam. Men så kommer en sån här handling och allt är glömt igen ;)
Hoppas han förstår att det inte behövs mycket för att jag ska orka. En liten sovmorgon i veckan skulle göra så mycket.

Ska få ordning på magen också. I samma veva som jag började fixa och möblera om här hemma så kom blödningen igång igen. Vet inte om nått sår öppnat sig eller om det är röda veckan men får se om det gå över veckan som kommer. Då är det 6 veckor sen lillemannen kom. och 6 veckor är ju normalt att blöda eller så. Tänk att det har gått 6 veckor. Känns både länge men ändå känns det som han alltid funnits hos oss. :)

Fy vad jag älskar barnen. Kan bli gråtfärdig när jag tänker på hur underbara dom är. :)
Ska gå och pussa på dom lite tror jag. ;)

Ha en underbar söndag det ska jag ha med min familj. :)


Det är tur att man kan roa sin vardag när ...

mms_img-59899169 (MMS)

Det är tur att man kan roa sin vardag när fixandet hemma nästan är färdigt och det blir pannkakssmet över. Funderar vart jag ska öppna vernisage. ;) nej skämt och sido. Idag har sambon jobbat och jag och stora <3 kika på film i fm medans de små <3 sov och mellan <3 roa sig vid datorn. Nu tänkte jag roa mig med att kolla lite julklappar. Bra att vara tidig. Har alltid varit ute i sista stund men nu börjar det bli några att handla till. :) imorgon är gubben ledig. Får vi se om han bär ner trädgårdsbordet annars får jag väl försöka bära ner det i veckan!!


Så skönt

Igår rensade jag som sagt klädkammaren och när jag plocka ihop grovsopporna så tänkte jag att det skulle vara skönt att kunna få undan det redan då. Trodde det var i helgen det skulle ut. Men såg igår att de redan börjat ställa så tänkte skicka ut det idag så man blir av med det. :) Slippa se det.

Sen är det bara det som ska säljas av man ska bli av med. *Skönt*

Me Like Alot


Flytt

Idag fick våra 2 nymfkakaduor flytta.

Jag hade rensat våran lilla klädkammare där uppe så där fixa jag grindliknande dörr så de inte kan komma ut sen fick de flytta upp dit för att ha möjlighet att sträcka ut sina vingar bättre. :) Vi får se hur det blir. Blir det bra ska jag inreda rummet mer med pinnar och så. Sen är det en negativ sak eftersom det är så sociala fåglar och vi mesta tiden är nere nu när lekrum är här och barnen är så små. Prioriteringen är just nu att de ska få sträcka på vingarna och Noomi är livrädd när dom flyger.

Jag får helt enkelt gå upp till dom när de små sover. :)

 


Snart så

Inläggen kommer vara färre ett tag. Kan inte skriva på mobilen och tiden vid datorn är begränsad med plutt barn. :) Så jag kommer slänga in inlägg när jag sitter här.

Idag har det varit projekt rensa klädkammare och fick lite mer gjort då mor min var och hjälpte till. :) så det är inte mycket kvar. Lite småfix bara.

Skräpet ska bort också men det fixas imorgon eller nästa vecka. :) Och saker ska säljas av men det kommer jag också fixa för nu vill jag ha allt färdigt. Ingen idé att vänta på att det ska ske annars. Bättre att göra sakerna själv. Insåg det i onsdags!

Pappa var här en stund ikväll. Han var nere och skulle hämta Xena. Roligt att träffa honom men det blir så intensivt när man väl träffas. Men nu dröjer det inte så länge till nästa gång hoppas jag.

Måste upp och lägga lilleman och rasta hund. Är trött idag så nu slutar jag. :)

ses snart igen

puss på nosen


Idag har det fixats här hemma igen. Sorter...

Idag har det fixats här hemma igen. Sorterats kläder som jag hämtat upp från källaren. Och donats där uppe blev dock inget bra så fixa tillbaka. Känns lite som jag aldrig blir färdig. :( vill bli färdig så jag kan njuta fullt ut av hemmet och barnen. ;)


Hämtade en stolt dotter förut. Hon hade få...

Hämtade en stolt dotter förut. Hon hade fått present från fotbollstränaren. :) hon vann bowlingen också. :) <3 Noomi mår väl sådär. Kräkits en gång till men har fått i sig lite smörgåstårta och välling ikväll som hon fått behållt så håller tummarna. Imorgon ska jag försöka bli färdig här hemma så jag kan ta det lugnt sen tror nått sår i magen gått upp igen för det har börjat blöda igen. Avstannade ett tag och det nästan inte kom nått men nu kommer rent blod. :( så jag ska kanske försöka börja lyssna på kroppen. Ska dock göra färdigt så jag inte har det liggandes på axlarna för då kan jag inte slappna av. Är dock inte så mycket tungt kvar iallafall. En byrå ska bara flyttas sen är det inte mycket som ska bäras iallafall. Men ikväll ska jag vila. :)


Så här glad är man efter förlust. Men dukt...

mms_img116928390 (MMS)

Så här glad är man efter förlust. Men duktiga var dom i kylan. :) Nu är vi på väg hem och där hemma ska jag försöka bädda ner Noomi och tvätta bilstol. Blev en olycka med spyfontän x 2. Hoppas innerligt att det är slem som spökar så det inte är magsjuka. Håller tummarna.


Idag är det fotbollsmatch för stora dotter...

Idag är det fotbollsmatch för stora dottern. <3 den sista för säsongen. Och på em har hon fotbollsavslutning. :) det är lite skillnad på avslutning idag och när sambon spelade fotboll. Han berätta att de hade avslutning i klubblokalen med korv med bröd. :) Maddes lag har det i den lokala resturangen med mat och bowling. :) kanske är för att locka att de kommer tillbaka nästa säsong. :op Nu sitter vi iallafall i bilen på väg. Morgonen har varit sådär. Önskar den kunde börjat lite bättre. Stressigt blev det. Jag är dock van och en riktig tidsoptimist. Men sambon klarar inte stress så bra. Och negativitet fanns där redan vid väckning. För kyla och ingen lust alls tydligen. Men det hade ju inte varit ensam hemma som det kanske önskats. Hmm jag har alltid ett barn i hälarna. Det är något jag valt annars skulle jag inte skaffa barn. Visst känns det att det skulle vara skönt med sovmorgon nån dag. Eller en ensam tid vid datorn eller vid en film. Men det verkar jag kunna drömma om. För det är alltid jag som går upp med mina <3 på helgerna. Och alltid jag som måste hålla reda på allt, ta ansvar. Nu blev det tex ingen vagn med. Nej men vi är väl 2 föräldrar!! Men men morgonen bestod av irritation iallafall. Händer lite för ofta nuförtiden känner jag. Och de lidandes är mina små änglar. :( jag tappar bort mig själv också. Blir mer innesluten. Känner inte igen mig själv. :( jag kolla på gamla kort när jag möblera om. Och det var skillnad då från nu. Mer livsglädje och mer ork. Mer lycka och leenden. :) vet inte hur jag ska hitta tillbaka men ska lyckas. :) den pratglada Mari ska komma tillbaka även om det ger vissa skavsår i öronen. :) ingen nämnd eller glömd. :op men det var pappas replik. Jag får skavsår i öronen. :) nog för jag inte gilla en del där heller. För även där var det en deprimerande Mari men den var på helt annat sätt. Det var för bristen på kärlek. Nu är den så mycket större. :( då visste jag iallafall vad jag ville. Men vägen tillbaka börjar imorgon. Jag kommer göra allt som behövs för att mina små änglar ska få sin mamma tillbaka!!!!


Min man har gjort kvällsmaten som snart sk...

mms_img121467251 (MMS)

Min man har gjort kvällsmaten som snart ska avnjutas hoppas jag. ;)


Dagens outfit går idag i turkos. :) bodyn ...

mms_img-75851179 (MMS)

Dagens outfit går idag i turkos. :) bodyn fick Lilleman av bästa faster Vickan och farbror Danne igår. Så söt. :) Noomi fick också en present i ett års present av dom. En riktigt tuff tröja. :) hoppas det inte är för kallt idag bara för henne att ha den då det var riktigt kallt idag när man vakna. Bara 4 grader. Vilken skillnad mot i veckan när det nästan var 20 grader. :/ dags att traska ner i källaren och leta upp varmare kläder.


En tanke. Hur kan man vända en negativ ban...

En tanke. Hur kan man vända en negativ bana till en positiv? Livet är ju så kort och man vill ju inte gå genom den med motgångar hela tiden. Har man ett problem står det fler bakom hörnet verkar det som. :/


Idag har vi en lugn morgon. Ska snart fixa...

mms_img192115806 (MMS)

Idag har vi en lugn morgon. Ska snart fixa iordning Cornelia <3 hon ska åka med farmor och lämna bästa Jonte vid tåget. Han ska åka på anställnings intervju uppe i Åre. Är så glad att mina barn är små så de håller sig hemma. Tänk när de får för sig att flytta halva Sverige bort. Kommer dö av separationsångest. ;) dock tror jag man vänjer sig. Farmor och farfar har redan sin dotter där uppe så dom har ju varann. :) är bara vi kvar som ska röra oss ditåt då ;) dock gillar jag inte kyla så risken är liten. Igår hade vi bakstuga här. Jag och Cornelia gjorde scones och thekakor. Sen gjorde vi lunchen till idag. Så när barnen är ombytta tänkte jag fixa lite på övervåningen. :) men ha en underbar fredag nu. Den av mina underbart älskade barn som får pryda detta inlägg får bli Noomi min yngsta dotter.


Har fått ett lugn i kroppen just nu. :) D...

Har fått ett lugn i kroppen just nu. :) Det börjar ta sig här hemma. Förutom småsaker så är 2 rum färdiga. Tänkte göra det grova först och sen ta småsakerna men vi får se. ;) kanske gör färdigt helt där nere först för att sen göra övervåningen. Det beror på de små. Skönt att ha allt färdigt så man kan njuta av mammaledigheten sen. :) snart helg också. Då har Madde sista matchen för säsongen sen avslutning med fotbollen. :)


Dagens outfit är allt inhandlat i Ullared....

mms_img-12101531 (MMS)

Dagens outfit är allt inhandlat i Ullared. :) och present från farmor och farfar. Han är så charmig våran prins. :) Idag har jag fixat lite mer hemma. Det börjar ta form nu iallafall. :) där nere iallafall men det tar sin tid. :)


Dagens outfit är gåvor. Bodyn fick Lillema...

mms_img-70211540 (MMS)

Dagens outfit är gåvor. Bodyn fick Lilleman av farmor, farfar och Jonte och var inköpt i Ullared. Byxorna kommer från morbror med familj och strumpor är från farmor och farfar. Idag började jag lite med ommöbleringen här hemma. Men det går inte fort. Dock gör det inte så mycket eftersom jag lätt blir rastlös om jag inte har nått att göra. ;) Nu är det dock tvmys. Har en Lilleman som också blivit förkyld så nu är det 4 av 5 barn som ör förkylda. Bara hoppas Natalie slipper när hon är här.


RSS 2.0