Nu känner jag att det är dags. :) man måst...

Nu känner jag att det är dags. :) man måste ju börja någonstans och någon gång. Så varför inte nu och här. Det var ju detta jag ville bara det att jag tappa bort saker på vägen så det gick inte. Men bättre sent än aldrig säger de ju. Så nu kör vi. Ska komma på vart jag ska börja bara. :)


Har inte så mycket att säga egentligen för...

Har inte så mycket att säga egentligen förutom att jag växer har foglossning.


För 4 år sen

Ja för 4 år sen förlovade jag och min andra hälft oss. Vi hade inte varit tillsammans länge. Men med en liten växande i magen och den känslan att han var mannen i livet så fanns det ingen anledning att inte göra det. =o) Nög har det varit berg och dalbana på vägen men det är det väl i stort sett alla förhållanden. Då det var så tidigt höll vi även på att lära känna varann också och så skulle vi få ihop 2 familjer då jag har en dotter sen innan och han har en dotter sen innan. Så mycket har hänt. Och vi lär oss fortfarande om varann och får anpassa oss och acceptera. Men det är inte lika turbulent. =o)

Mycket glädje har vi delat som 2 underbara döttrar till och en 3:e knodd på väg. Men det har också visat sig vara prövningar att pussla ihop allt så det funkar för alla. Vi håller på än då jag känner en utmattad känsla mest hela tiden =o(

Men om man tänker tillbaka och sammanfattar helheten på våra 4 år så har de varit underbara.

Jag älskar verkligen den mannen och kommer alltid att göra <3


RSS 2.0