Tänk den kärlek man kan ha till sina barn....

foto1100 (MMS)

Tänk den kärlek man kan ha till sina barn. Finns det någon annan kärlek som är starkare? Jag tror inte det. Jag har välsignats med tre underbara prinsessor och det är jag så otroligt tacksam för. För just kärlek till sina barn är en kärlek som aldrig vissnar. <3<3<3


Låg och småkikade på dumburken och fastnad...

foto1044 (MMS)

Låg och småkikade på dumburken och fastnade för kvällsöppet. Det var en diskution om hemmafruar. Jag själv förstår inte riktigt varför det är diskution om det. Det är ju upp till var och en. Visst hade motsidan bra argument ibland tex om man väljer att vara hemmafru ska man inte klaga om man får jätte dålig pension osv. Men jag som har minst 35 år kvar känner att jag hinner jobba och skaffa mig en liten pension sen är det ju lite mannens och kvinnans ansvar att spara lite till just det om man vill ha lite extra i kassan då. Mot sidan tyckte också att jämnställdhet var viktigt så att föräldrarna tog ut lika mycket på föräldraledigheten. Säger bara men snälla jag som då var arbetslös och hoppade in på timmar när vi blev gravida skulle då jag söka jobb och kanske få något så sambon kan vara hemma? Visst det skulle vi kunna men. Då får dom ge oss massa kompensation för alla pengar vi förlorar. För så ser iallafall våran ekonomi ut att när jag är hemma så klarar vi oss. Och kan göra lite extra också. Men skulle han vara hemma skulle han förlora så mycket att vi skulle gå i personlig konkurs direkt. För jag som skulle vara nyanställd skulle verkligen inte tjäna lika bra som han gör nu så det skulle bara vara idioti. Sen är min åsikt den att om man vill göra karriär kanske man ska vänta med barn. Jag personligen skulle inte vilja att mina barn blir uppfostrade av barnomsorgen. Och nej jag har inte alla mina barn hemma. Min stora dotter går ju i skolan och min mellan dotter går 15timmar på dagis för hon ska få träffa andra barn. Det är lagom tycker jag. :) men det är egentligen tur att vi har olika åsikter. Bara tråkigt att det negativa ofta lyser starkare än det positiva.


Noomi 5 månader :)

foto1092 (MMS)

Noomi 5 månader :)


Snart blir min älskade mini tös 5 månader....

foto1061 (MMS)

Snart blir min älskade mini tös 5 månader. Tiden flyger iväg känner jag. Mysigt samtidigt som det är skrämmande. Tiden går för fort. Jag hinner inte med. :( har nog lite panikångest för just tiden just nu. Att det är så mycket jag vill göra och hinna men så lite tid. :/ därför ska jag börja ta tillvara på tiden bättre. :) kanske dags att hoppa upp ur den sköna sängen nu då. :) nu har ju båda små underbara töserna vaknat så. :)


Idag blev det köttfärs och kantarell paj. ...

foto1050 (MMS)

Idag blev det köttfärs och kantarell paj. Den var fruktansvärt god och recept kommer inom kort här. Annars har det varit ganska lugn dag. En liten tripp till falerum. Hittade ett par jätte bra fodrade vattentäta stövlar till cornelia och två tröjor till mig. Har börjat gilla längre eller har inget val. Har just nu inga jeans som passar. :( och sambon hittade vårskor. Lagom söndag kan man säga.


Ligger och försöker söva lilla mini. Mella...

Ligger och försöker söva lilla mini. Mellan dottern gick bra. Hon somnade nästan direkt. Gick bra med mini också ändå tills hon så lämpligt la en pizza och vände sig i det sen. Bara tvätta och då blev hon mer pigg än trött. Men nu somnar hon snart igen iallafall. Då blir det att kika om det är något på dumburken eller något. Mår lite eller mycket småilla. Så nu vill jag bara sova så det försvinner. :( hatar att må såhär. Kan knappt äta känner jag. Suck. Fast på ett sätt är det bra. Har ju några kilon som måste bort. Men känslan kunde ju vara annorlunda. Var hos svärmor och svärfar förut och kika melodifestivalen. Ja nu har det börjat igen. Var väl sådär låtar måste jag säga. Hoppas det kommer finnas en super låt som får sverige att vinna iår. Skulle vara roligt om hela allt gick i sverige nästa år. Inte för jag har möjlighet att åka dit då tror jag men ändå. :) nähä nu ska jag ta det lugnt ett tag. Ha en underbar fortsatt helg.


Drömmar

Drömmar är till för att uppfyllas.

Steg 1 ska tas inom en snar framtid för nu ska min största dröm uppfyllas har jag bestämt. Vill int att dagarna ska gå och vara händelselösa längre. Vill kunna se tillbaka när jag är pensionär och vara stolt för mitt liv. Känna att jag gjorde det jag ville. =o) Nog för det ofta händer saker med 3 barn men vill något mer. För oss alla och det är det som ska ordnas.


RSS 2.0