Plus grader. =o)

Idag är det iallafall + grader ute eller runt 0:an iallafall så förhoppningsvis
försvinner lite snö nu. Dock kommer det säkerrt mer sen =os

Imorse skulle sambon ta bilen till jobbet för han slutar senare än normalt och vi ska ha hans familj och mormor och farmor här för han fyller på måndag.
Fick ett samtal recis när han åkt.
Punka på bilen!! Jaha bara för vi har så jätte mycket pengar just nu när vi bara får hans inkomst. =o( änns som allt ska hända för oss hela tiden. Blir så trött!!

Och trött är vad jag är. i hela kroppen. Helt slut. Jobbade igår och nuförtiden blir jag totalt lamslagen dagen efter. Ska jobba imorgon också så hela helgen kommer gå utan någon kraft alls. =os

Måste ju städa plocka och allt här också eftersom vi ska ha främmande. Vart ska jag få den kraften ifrån??!

Nähä kanske ska försöka göra en kraftansträngning iallafall.


Ha en underbar helg...


Dom bara dalar

Ja sitter och lyssnar på Michael Jacksson och tårarna bara sprutar. Vad är fel på mig?? =o(
Jag bara måste åka hem till familjen i flen snart. Saknaden för Flen och familjen är enorm.
När min ersättning börjat rulla på som vanligt igen har jag bestämt att jag ska åka minst en helg i månaden till flen och hälsa på föräldrar och syskon.
Det här går inte annars.
Den enda sociala nätverket jag har är på facebook!! Normalt eller? Nej inte direkt.
Morfar saknar jag också och sommarträffarna med lollo och Etna även om jag inte var med på så många.

Varför känner inte sambon fler människor här som man kan försöka lära känna? Då hade man iallafall haft ett litet nätverk men han umgås ju inte med nån speciell heller och är borta mycket. Han får sin sociala bit på jobbet så jag förstår att han klarar sig!
Men jag då =o(

=o) Nu måste jag hitta på nått. Diska kanske annars blir jag uttårkad. =op


Snöoväder

Ja nu har det snöat sen igår. Och blåser. Vart har klimatet blivit varmare som de påstår?
Och varför kan det inte vända? Bli lite varmare.
Är så trött på vintern nu.

Pratade nyss med pappa. Där uppe hade de iallafall sol idag. Så de måste ha ett underbart vinterväder jämfört med här. Snöar, kallt, blåst och ingen sol så långt ögat når. =o(

Jag vill ha vår nu!!


19/2

Idag åker min stora dotter till sin pappa. =o/
Det är jobbigt att vara borta från henne men han har ju också rätt att träffa henne och hon honom.
Vore annat om han var en idiot men han är en välldigt bra pappa och har alltid funnits där. =o)
Så inte för den delen.
Utan just det att det känns fel. Man skaffar ju inte barn för att inte ha dom hela tiden. =os Men ibland blir det tyvärr så.
Tyvärr bor vi 25 mil från varann också annars hade hon ju kunnat fara imellan som hon själv tyckte men nu är det lite svårt.

Men en vecka ska hon vara där och en sak är positivt. En vecka går ju tokfort nuförtiden.
Men in till stan och lämna av henne på tåget där hennes kusiner möter upp sen ska de åka ner till Emmaboda. Hoppas bytet med tåget går bra bara.
Det är det jag oroar mig mest för. Men det går nog bra. =o)

Nu ska jag ta ett bad med lilla <3 sen plocka lite.

Ha en underbar helg


Saknad

Ja det känner jag välldigt mycket just nu.
Saknad för mycket.
Min hemstad, sambon som jobbar på annan ort och pendlar. Känns som man inte träffas ofta och när han väl kommer hem är han trött vilket är förståligt så han är inte så social.
Saknaden av mitt gamla självsäkra jag. Den jag var innan jag träffade sambon.
Det är mycket saknad just nu. Och allt hänger ihop det har jag förstått.
Att jag saknar min hemstad som säkert många inte förstår hur jag kan göra är för där har jag min familj/släkt. Alla syskon och deras familjer, båda mina föräldrar, morfar som inte blir yngre och andra släktingar, vissa bekanta. Känns som det socialalivet skulle vara bättre där. Och just det där att jag känner/vet folk där och därför skulle vara lite lättare att få ett jobb. För mycket är ju att känner man någon på ett företag är det lättare. Och här nere växer ju inte jobben på träd precis. Pendlar man till nån annan stad blir det ju ändå inte att man lär känna människor just här nere i denna lilla stad.
Just det också att min sambo jobbar som han gör så har man inte den sociala biten heller. Han är nästan aldrig hemma även om han är det kroppsligt. Ibland känns det lite som jag blivit avlämpad här åt mitt öde. Eller just nu känns det lite så. Tror mycket har med den långa vintern att göra också. Snö är mysigt i måttliga mängder. 

Saknaden av mig är det lättaste att fixa. Men det har också lite med just ensamheten att göra. SKa iallafall klippa mig när jag får ersättning igen =o) Ska bli så skönt. Men ensamheten ändras ju inte för det. =o/ Tyvärr är inte jag den frammåt männsikan som många säkert tror men jag är egentligen välldigt blyg och avvaktar hellre än att tar första steget. Sen har man väl försökt ibland men märker själv att det är inte jag. 

Det är synd för det är en hur mysig stad som helst och jag trivs bra i den fast jag saknar tryggheten att veta vart allt ligger och tryggheten hos min familj och släkt. <3

Just nu är en down period och jag hatar såna perioder. =O( 


14/2

Vill önska alla en underbar
alla hjärtans dag.

<3


Trött

Tänk om 2010 blir som man tänkt.
Då skulle 2010 bli ett välldans bra år.
Kanske ett av de bästa. Men först får vi hoppas att det blir just så.

Håll tummarna på att massa lycka svämmar över mig just detta år. =o)


En speciell dag

Ja hur får man en speciell dag att bli just speciell?
Att bli ihåg kommen och helt underbar?
Vissa dagar känns mer speciella än andra men på olika sätt.
Men om man vill att en specifik dag ska vara speciell hur kan man gå till väga då?
=os


<3

Tänkvärt...


"Just den här morgonen kommer jag att le när jag ser ditt ansikte, och skratta, även om jag råkar känna mig trött och sur.

Just den här morgonen får du själv välja precis vad du vill ha på dig, och jag kommer att berömma dig och säga att du ser fantastisk ut.

Just den här dagen kommer jag att strunta i tvätten, och i stället tillbringa extra lång tid i parken med dig.

Just den här dagen kommer jag även att strunta i disken och låta dig lära mig hur man sätter ihop det där svåra nya pusslet du har fått.

Just den här eftermiddagen kommer jag att dra ut telefonjacket och låta bli att sätta mig framför datorn, och i stället vara ute med dig och blåsa såpbubblor.

Just denna eftermiddag kommer jag inte att skrika på dig en enda gång, inte ens muttra irriterat när du gnäller och tjatar om glass, och om glassbilen kommer förbi får du välja en hel låda av din älsklingssort.

Just denna eftermiddag ska jag inte oroa mig för vad du ska bli när du blir stor, eller ha dåligt samvete för att jag på något sätt inte är tillräcklig som förälder.

Just denna kväll ska jag hålla om dig länge och berätta en saga om hur du föddes och hur mycket jag älskar dig.

Just denna kväll ska jag låta dig plaska vilt i badet och inte bli sur för att hela huset blir blött.

Just denna kväll ska du få vara uppe så länge du vill, och jag ska hjälpa dig att räkna alla stjärnorna på himlen.

Just denna kväll ska jag ligga bredvid dig när du somnar, så länge du vill, och strunta i om jag missar mitt favoritprogram på TV.

Just denna sena kväll ska jag stryka dig över håret och bara vara tacksam för att jag fått den största gåvan av dem alla, dig.

Jag ska ägna en tanke till alla mammor och pappor som söker sina försvunna barn. Mammor och pappor som så orättvist mist sina. Och mammor och pappor som är på sjukhus där de ser sina barn kämpa, medan de själva håller på att gå sönder av hopplöshet och förtvivlan.

Och när jag kysser dig godnatt ska jag krama dig lite hårdare, lite längre. Då ska jag tacka alla högre makter för dig och inte be om någonting annat – utom ännu en ny dag. "





RSS 2.0